חוות דעת על אויסטר 2

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• חוות דעת על אויסטר 2
    מירי
    06/02/2017

היי,
    הייתי שמחה לקבל חוות דעת על עגלת אויסטר 2.
    ראיתי בחנויות אך לארואה כמעט המלצות ברשת.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוות דעת על אויסטר 2

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    06/02/2017

שלום מירי,

מדובר במוצר טוב כי האמבטיה יחסית גבוהה, הטיולון דו כיווני, הטיולון נשכב למצב כמעט ישר, הבדים איכותיים, בולמי הזעזועים טובים, רוחב השלדה צר ואלו יתרונות חשובים.
    מצד שני אני חושב שהמוצר יקר ביחס לתמורה, יש אלטרנטיבות שנותנות כמעט כל מה שמקבלים באויסטר בפחות כסף או כאלו שנותנות יותר כמעט באותו הסכום.
    החיסרון המרכזי לדעתי הוא התפעול, חיבור האמבטיה זה תהליך קצת מסורבל, הקיפול טיפה מסורבל יחד עם הטיולון וגדול מאוד יחד איתו ולא יכנס בכל אוטו.
    המלצתי אם אהבת, לנסות לתפעל לבד את המוצר, לפרק ולחבר חלקים שונים, לנסות לקפל יחד עם מושב הטיול ולבדוק ברכב (אני בכלל ממליץ לפרק את המושב בכל עגלה טרם הקיפול כדי שהמשקל יתחלק, אז לשיקולכם). באם ראית שאתם מסתדרים והמחיר נראה לכם אז לכו עליה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מירי
    06/02/2017

תודה רבה על תשובתך המהירה! יש לך המלצה על עגלה עם אמבטיה לא כבדה וגדולה מדי אבל שתהיה נוחה לתינוק? אני משתמשת באמבטיה בחצי שנה הראשונה והילדים שלי לא מהקטנים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    07/02/2017

שלום מירי,

לצערי אין דבר כזה, ככל שהעגלה תהיה נוחה יותר לתינוק כך היא תהיה גדולה יותר וסביר שכבדה יותר.
    האויסטר היא פחות או יותר האמצע, לא מושלמת בנוחות להורה ולא מושלמת בנוחות לתינוק אבל טובה בשניהם.
    הייתי ממליץ לבדוק את איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס שנמכרת במחיר דומה לאויסטר פחות או יותר, היא מרווחת יותר, נשכבת יותר, נוחה יותר לתינוק, נוחה יותר וקטנה יותר בקיפול אבל כבדה יותר מהאויסטר. היא נוחה יותר גם להליכה וניוד.
    מצד שני יש את הבי 5 אשר סופר נוחה להורה אבל צרה מאוד לתינוק ויחסית קצרה.
    אפשר גם לבדוק את הפג פרגו בוק שמרווחת היטב אך פחות נוחה לניוד והליכה, פחות בולמת זעזועים ופחות מרופדת מכל הדגמים המצויינים כאן (את עניין הריפוד ניתן לפתור בעזרת מזרנים).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו