מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- חוות דעת על אויסטר 2מירי06/02/2017
היי,
הייתי שמחה לקבל חוות דעת על עגלת אויסטר 2.
ראיתי בחנויות אך לארואה כמעט המלצות ברשת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר06/02/2017שלום מירי,
מדובר במוצר טוב כי האמבטיה יחסית גבוהה, הטיולון דו כיווני, הטיולון נשכב למצב כמעט ישר, הבדים איכותיים, בולמי הזעזועים טובים, רוחב השלדה צר ואלו יתרונות חשובים.
מצד שני אני חושב שהמוצר יקר ביחס לתמורה, יש אלטרנטיבות שנותנות כמעט כל מה שמקבלים באויסטר בפחות כסף או כאלו שנותנות יותר כמעט באותו הסכום.
החיסרון המרכזי לדעתי הוא התפעול, חיבור האמבטיה זה תהליך קצת מסורבל, הקיפול טיפה מסורבל יחד עם הטיולון וגדול מאוד יחד איתו ולא יכנס בכל אוטו.
המלצתי אם אהבת, לנסות לתפעל לבד את המוצר, לפרק ולחבר חלקים שונים, לנסות לקפל יחד עם מושב הטיול ולבדוק ברכב (אני בכלל ממליץ לפרק את המושב בכל עגלה טרם הקיפול כדי שהמשקל יתחלק, אז לשיקולכם). באם ראית שאתם מסתדרים והמחיר נראה לכם אז לכו עליה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מירי06/02/2017תודה רבה על תשובתך המהירה! יש לך המלצה על עגלה עם אמבטיה לא כבדה וגדולה מדי אבל שתהיה נוחה לתינוק? אני משתמשת באמבטיה בחצי שנה הראשונה והילדים שלי לא מהקטנים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר07/02/2017שלום מירי,
לצערי אין דבר כזה, ככל שהעגלה תהיה נוחה יותר לתינוק כך היא תהיה גדולה יותר וסביר שכבדה יותר.
האויסטר היא פחות או יותר האמצע, לא מושלמת בנוחות להורה ולא מושלמת בנוחות לתינוק אבל טובה בשניהם.
הייתי ממליץ לבדוק את איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס שנמכרת במחיר דומה לאויסטר פחות או יותר, היא מרווחת יותר, נשכבת יותר, נוחה יותר לתינוק, נוחה יותר וקטנה יותר בקיפול אבל כבדה יותר מהאויסטר. היא נוחה יותר גם להליכה וניוד.
מצד שני יש את הבי 5 אשר סופר נוחה להורה אבל צרה מאוד לתינוק ויחסית קצרה.
אפשר גם לבדוק את הפג פרגו בוק שמרווחת היטב אך פחות נוחה לניוד והליכה, פחות בולמת זעזועים ופחות מרופדת מכל הדגמים המצויינים כאן (את עניין הריפוד ניתן לפתור בעזרת מזרנים).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)