בחירת עגלה לילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת עגלה לילד ראשון
    תמר
    06/02/2017

שלום,
    כמו הרבה נשים אני דיי אבודה בבחירת עגלה.
    יש לי מעלית,מתניידת ברכב,חשוב לי עגלה איכותית, שתהיה יחסית גבוהה,וגם יפה.
    מבחינת תקציב אזור חמש שש...
    מאוד אהבתי את הסטוקי(חוששת שלא יהיה מספיק מקום לתינוק בהמשך),מימה(אבל הבנתי שמאוד כבדה ולא נוחה)
    ושמעתי על מוצי אך עדיין לא ראיתי אותה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת עגלה לילד ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    07/02/2017

שלום תמר,

כמו הרבה הורים גם את נשבית בשמות מותגים שלדעתי יקרים ללא הצדקה.
    סטוקי, מעבר לזה שהיא צרה, הטיולון שלה כשהוא פונה לכיוון הנסיעה לא יכול להישכב (ש טיפה הטייה)! גם כשהוא נשכב כאשר הוא פונה להורה יש שקע בין ישבן התינוק לגב שלו. הקיפול והתפעול הם מבין המסורבלים שאני מכיר.
    המימה סובלת מאותו מצב שכיבה כמו בסטוקי (עם השקע) והיא יחסית כבדה ומסרובלת לתפעול.
    הרבה רוכשים בשל העיצוב והמותג ולדעתי האישית אין הצדקה לשלם אפילו מחצית מהמחיר שבהן הן מתומחרות!
    לגבי מוצי, כאן מדובר במוצר שלדעתי איכותי יותר כי הטיולון כן יודע לשכב למצב ישר ללא השקע אך לא למצב שטוח לגמרי, מצד שני היא קצת מסורבלת לקיפול, המושב והאמבטיה שלה מאוד צרים ומדובר בעגלה כבדה יחסית.

אני ממליץ לך לבדוק את הרטן וי.איי.פי שלדעתי בגלל האמבטיה והטיולון המרווחים שלה והריפוד ההעבה והמפנק היא הנוחה ביותר עבור התינוק, הטיולון נשכב למצב שטוח. העיצוב שלה יפה לדעתי והיא סופר נוחה לניוד, בעלת מערכת קפיצים מעולה, משקלה סביר ובניגוד לשאר העגלות היא מיוצרת בגרמניה ולא בסין.
    אופציה נוספת היא איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס שמרווחת היטב, מרופדת היטב, בעלת מערכת קפיצים מעולה וגם היא נשכבת למצב שטוח. זו חברה גרמנית שמייצרת בסין.
    ואופציה אחרונה היא פג פרגו בוק, לא הכי נוחה לניוד וללא מערכת קפיצים טובה, לא מרופדת היטב אך ניתן לרכוש מזרנים. כן נוחה מאוד לתפעול וקיפול, כן מרווחת לתינוק, כן איכותית כי היא מיוצרת באיטליה, היא הכי קלה מבחינת משקל מבין כל הדגמים שצויינו כאן.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו