מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בחירת עגלה לילד ראשוןתמר06/02/2017
שלום,
כמו הרבה נשים אני דיי אבודה בבחירת עגלה.
יש לי מעלית,מתניידת ברכב,חשוב לי עגלה איכותית, שתהיה יחסית גבוהה,וגם יפה.
מבחינת תקציב אזור חמש שש...
מאוד אהבתי את הסטוקי(חוששת שלא יהיה מספיק מקום לתינוק בהמשך),מימה(אבל הבנתי שמאוד כבדה ולא נוחה)
ושמעתי על מוצי אך עדיין לא ראיתי אותה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר07/02/2017שלום תמר,
כמו הרבה הורים גם את נשבית בשמות מותגים שלדעתי יקרים ללא הצדקה.
סטוקי, מעבר לזה שהיא צרה, הטיולון שלה כשהוא פונה לכיוון הנסיעה לא יכול להישכב (ש טיפה הטייה)! גם כשהוא נשכב כאשר הוא פונה להורה יש שקע בין ישבן התינוק לגב שלו. הקיפול והתפעול הם מבין המסורבלים שאני מכיר.
המימה סובלת מאותו מצב שכיבה כמו בסטוקי (עם השקע) והיא יחסית כבדה ומסרובלת לתפעול.
הרבה רוכשים בשל העיצוב והמותג ולדעתי האישית אין הצדקה לשלם אפילו מחצית מהמחיר שבהן הן מתומחרות!
לגבי מוצי, כאן מדובר במוצר שלדעתי איכותי יותר כי הטיולון כן יודע לשכב למצב ישר ללא השקע אך לא למצב שטוח לגמרי, מצד שני היא קצת מסורבלת לקיפול, המושב והאמבטיה שלה מאוד צרים ומדובר בעגלה כבדה יחסית.
אני ממליץ לך לבדוק את הרטן וי.איי.פי שלדעתי בגלל האמבטיה והטיולון המרווחים שלה והריפוד ההעבה והמפנק היא הנוחה ביותר עבור התינוק, הטיולון נשכב למצב שטוח. העיצוב שלה יפה לדעתי והיא סופר נוחה לניוד, בעלת מערכת קפיצים מעולה, משקלה סביר ובניגוד לשאר העגלות היא מיוצרת בגרמניה ולא בסין.
אופציה נוספת היא איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס שמרווחת היטב, מרופדת היטב, בעלת מערכת קפיצים מעולה וגם היא נשכבת למצב שטוח. זו חברה גרמנית שמייצרת בסין.
ואופציה אחרונה היא פג פרגו בוק, לא הכי נוחה לניוד וללא מערכת קפיצים טובה, לא מרופדת היטב אך ניתן לרכוש מזרנים. כן נוחה מאוד לתפעול וקיפול, כן מרווחת לתינוק, כן איכותית כי היא מיוצרת באיטליה, היא הכי קלה מבחינת משקל מבין כל הדגמים שצויינו כאן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)