מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בחירת טיולון- נשמח לעזרתךאמילי10/02/2017
הי, מתלבטים בין מספר טיולונים- מחפשים משהו קליל ונוח גם לקטנה בת החצי שנה (לא רק לנו, אבל חשוב לא פחות)
נשמח להמלצתך, גם אם לטיולון שלא ציינתי...
Baby jogger city tour- קיפול מושלם וקצת יותר תומך ברגליים (כרגע נוטה אליו)
Bobo- מחיר נוח, שכיבה יותר טובה מהגוגר
טאי טאי-נראית הכי מרווחת ונוחה לקטנה, קיפול וגודל פחות אידיאליים מבחינתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרגע אנחנו עם סולה 2.
אמילי11/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר11/02/2017שלום אמילי,
החיסרון של כולם הוא שהמושב חד כיווני, לגיל כזה עדיין הייתי ממליץ להשתמש במוצר עם מושב מתהפך. לדעתי שווה למשוך עם הסולה לפחות עד גיל שנה.
מבין כולם, הבייבי ג'וגר נוחה מאוד להורה אך לדעתי הבדים שלה והרוחב פחות טובים או נוחים לתינוק. את עניין הבד ניתן לפתור ברכישת מזרן עגלה שנקרא קומפי קוש, הוא ישדרג את הנוחות והנעימות.
הבובו סה"כ עושה רושם של טיולון טוב ביחס למחיר ויש לו מעקה שאין בג'וגר.
הטאי טאי לדעתי הכי נוחה לתינוק אבל גדולה יותר בקיפול וכבדה יותר מהשניים,הסיכוי גדול שאם רוכשים את הטאי טאי רוכשים טיולון נוסף בעתיד, אם זו לא המטרה אז עדיף ללכת לכיוון הבובו או הג'וגר, הייתי ממליץ להושיב את התינוק בכל אחד מהם, ללכת בחנות ומחוצה לה, לנסות לתפעל לבד (לשנות מצבים, לחגור וכו'), לקפל וכך לקבל החלטה מושכלת.
אופציות נוספת הם היויו שיקר משמעותית מכולם או בוגבו בי 5 שיצא בקרוב אך עולה פי 2.5 מהג'וגר!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אמילי12/02/2017אנחנו בהחלט רוצים למשוך עם הסולה אבל לפעמים צריכים טיולון קליל שלא תופס מקום ברכב להבדיל מהסולה. למה לדעתך היויו טובה יותר מהביבי גוגר? בהשוואה של
השתיים היה נראה לי שהבייבי גוגר מעט רחבה וארוכה יותר ותמיכה ברגליים שאין ביויו. מבחינת מחיר הבדל של 400 שח בערך.
לגבי הבוגבו זו תהיה אופציה בילד הבא, כרגע אנחנו מחפשים טיולון ולא עגלה נוספת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח גם שתפנה אותי איפה רוכשים את המזרן, לא מצאתי...
אמילי12/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובות
קובי סופר12/02/2017שלום אמילי,
אני חושב שהיויו עדיפה רק בגלל נוחות הניוד שלדעתי טובה יותר אך שוב, תשימו תינוק בטיולון ותטיילו מספר דקות עם כל אחד מהדגמים ותחושו לבד מה נח לכם או האם ההבדל לא מצדיק תוספת תשלום וכו'. היויו גם קלה יותר וישנה אפשרות להפוך אותה לעגלת ניו בורן בעתיד (לא שאני ממליץ על כך). הבדים טובים יותר אבל כפי שרשמתי המזרן פותר זאת.
לגבי המזרן, מהיכן אתם?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאר שבע
אמילי12/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר13/02/2017שלום אמילי,
בבאר שבע המוצר נמכר בכוכב נולד.
בשבועות הקרובים אמור להיפתח סניף של רשת בייבי לאב בעיר וגם שם יהיה ניתן להשיג.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)