כסא בטיחות וכסא אוכל

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות וכסא אוכל
    אלונה
    12/02/2017

צהרים טובים,

אני רוצה לקנות כיסא בטיחות נקסטפיט.
    מה ההבדלים בין הדגמים - רגיל, cx ו- zip ואיזה מהם מומלץ?

כמו כן איזה כסא אוכל מומלץ לקנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות וכסא אוכל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    12/02/2017

שלום אלונה,

הנקספיט CX נותן מעבר לגרסא הבסיס 2 רפידות מותניים שמונעות מחגורת מאבזמי חגורות המותניים להחליק מתחת לישבן התינוק, לעיתים זה דבר מבורך אך אפשר לרכוש רפידות כאלו בסכומים של 40 עד 60 ש"ח כך שאני לא מוצא הצדקה לרכוש גרסא זו.
    הZIP מאפשר להוציא את הכיסוי מהר יותר לכביסה, מאחר ולא מוציאים יותר מדי אני לא מוצא הצדקה לפער. כמו כן אפשר לרכוש כיסוי יומבה שיעטוף את הכסא ונשלף מהר כמו הZIP ובנוסף הוא כולו כותנה כך שהוא הופך את הכסא לנעים יותר בעיקר בקיץ.
    לסיכום המלצתי היא גרסאת הבסיס, אין הבדל בטיחותי או כל הבדל אחר מעבר למה שציינתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

אלונה
    12/02/2017

תודה רבה!

לא ענית לי לגבי כסא אוכל. מה הכי מומלץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/02/2017

שלום אלונה,

סליחה, התפספס לי.

בכסאות אוכל אני ממליץ על הצ'יקו פולי או על פג פרגו פרימה פאפא, שניהם טיפה מעל המחיר הממוצע אך נותנים תמורה ואיכות בהתאם. אם אין בעית תקציב אז דגם הסייטסטה של פג פרגו הוא הכסא אוכל הטוב ביותר שיש לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו