התלבטות בין כמה עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין כמה עגלות
    נעה
    14/02/2017

הי קובי.
    קודם כל - תודה רבה מראש על הייעוץ, המקצועיות והסבלנות. אני מבלה כבר למעלה משעה מולך הפורום ומרגישה שהשכלתי מאוד. אבל עדיין ההתלבטות קשה.
    מחפשים: עגלה גבוהה, קלה פיזית, קלה לתפעול ולקיפול.
    טיולון: מתהפך, רצוי עגלה שמתקפלת עם הטיולון, נשכב ל180 מעלות.
    תא מטען של מאזדה 2 (לדעתי בינוני ומרווח יחסית לאוטו קטן. לבעלי יש סוזוקי שנחשב לזוועה). בנוסף, אני מחפשת עגלה מינימליסטית יחסית במראה - הפג לצורך העניין נראית לי ענקית ומסורבלת. מודעת לכך שזה יותר עניין של מראה אך בכל זאת זה משהו שגם משפיע בבחירה בסופו של דבר.
    יהיה נחמד אם הסל יהיה מרווח יחסית - אגב, עד כמה לטעמך משפיע בבחירת העגלה? קריטי? nice to have בלבד?
    תקציב - 3,000 ש"ח.
    מתלבטת כרגע בין: סולה של מאמאס אנד פאפאס/איה בייבי טורנדו חדשה (דגמים חדשים של 2016) או ABC ממבה פלוס.
    הסולה מעט נמוכה, לא? והסלקל מעט קטן , לא?
    על האיה לא מצאתי מספיק חוות דעת וזה העלה ספק... קראתי 2 הערות לגבי גלגלים שהתפרקו... מצד שני - מאוד לטעמי מבחינת עיצוב וגבוהה. גם המחיר מצוין, סלקל מרווח וצלון מצוין.
    ממבה - כמעט ולא שמעתי מלבד המלצותייך כאן.
    בנוסף:
    עד כמה משמעותי טיולון שהגב שלו גמיש ולא קשיח? בחלק מהעגלות ראיתי שמתכוונן עם חוט וזה לא מצא חן בעייני.
    המון תודה מראש!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין כמה עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    14/02/2017

שלום נעה,

יש בעיתיות מסוימת בעגלות גבוהות מכיוון שהן תמיד יהיו כבדות יותר, אותו כנ"ל לעגלות מרווחות ומרופדות היטב לתינוק, כל אלו מוסיפים משקל למוצר. היום כל הסלים יכולים לשאת עד 5 ק"ג, ישנם ווים לתליית שקיות כך שסל גדול זה בהחלט NICE TO HAVE אבל לא מעבר.
    לגבי הטורנדו, לדעתי היא כבדה ומסורבל ולדעתי הטיולון סובל ממצב שוכב טוב אך מקפיצה ממצב שוכב טוב למצב של כמעט יותר והחוסר במצב ביניים נוסף לדעתי פחות נח לתינוק.
    האיכות ירודה ביחס למוצרים מחברות ידועות שלדעתי עושות בקרות איכות טובות יותר. הממבה פלוס לא תיכנס לתקציב. קשה למצוא ביקורות כי היא מגיעה בכמות מוצמצמת מאוד לישראל.
    לגבי מושב עם שרוך, אני בהחלט נגד ועדיף מצבים עם לחצן.
    ובקיצור, אין עגלה שתענה לדרישותייך באופן מושלם.
    מבין כל הדגמים שציינת אולי הסולה לא מושלמת אבל לדעתי הטיולון שלה נח יותר מהטורנדו, יהיה לך נח להכניסה לרכב, היא הקלה (באופן משמעותי) מהשלוש ונכנסת לתקציב.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו