התלבטות בין 3 עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין 3 עגלות
    רויטל
    14/02/2017

קובי שלום,
    אני לפני לידה ואני מתלבטת בין 3 עגלות:
    1. סולה כרום אדישן.
    2. ארמדילו פליפ XT.
    3. פג פרגו ספורטיבו שלדת "S".
    אודה לך אם תוכל לעזור לי ולפרט לי מה ההבדל בין העגלות ואיזו עגלה הכי מומלצת מביניהם.
    כמובן שחשובה לי נוחות התינוק אך מכיוון שאני בחורה רזה וקטנה חשוב לי קיפול נוח ולא מסורבל ואחסון קל ברכב.
    תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין 3 עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    14/02/2017

שלום רויטל,

מבחינת נוחות לתינוק בפג יהיה נח יותר בעיקר בגלל שהיא מרווחת. כדי שהנוחות תהיה מושלמת יש צורך ברכישת מזרן לאמבטיה ואחד נוסף לטיולון. מצד שני בגגל המרווח היא כבדה וגדולה בקיפול.
    הארמדילו תהיה סופר נוחה עבורך ולתינוק פחות בהשוואה לפג אך עדיין היא די נוחה כאשר החיסרון בהשוואה לפג הוא שהיא טיפה צרה.
    הסולה כרום היא לא לכאן ולא לכאן מבחינת נוחות תינוק ונוחות עבורך.

תנסי לראות כיצד את מסתדרת עם תפעול הפג, קיפול, הרמה והכנסה לרכב. באם הכל הולך לך חלק אז אני ממליץ להתמקד בה ואם לא אז הארמדילו היא אופציה לא רעה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

רויטל
    15/02/2017

תודה רבה על המענה המהיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו