התייעצות לפמי רכישת עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות לפמי רכישת עגלה
    דנה
    15/02/2017

היי מתעניינים בעגלה חדשה לילד שלישי . חשוב לנו יציבות העגלה, בטיחות העגלה, קיפול קל וכמובן נוחות הנסיעה בה לתינוק . לא חשוב לנו שהטיולון יהיה לשני הצדדים וכן אנו לא נזקקים לסל קל. אשמח לשמוע המלצות על עגלות מתאימות. בגדול חשבנו על עגלות פג אבל יש שם הרבה סוגים וכן המחירים מאוד יקרים לרובם... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות לפמי רכישת עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/02/2017

שלום דנה,

אם לא חשוב לכם מושב דו כיווני (למרות שאני ממליץ על כך) אז אני חושב שאיי.בי.סי דיזיין מינט עונה בול לכל הדרישות שלך.
    משקל קל, נוחות קיפול (ביד אחת), גודל יחסית קומפקטי, נוחה מאוד לניוד בגלל גלגלים גדולים ומערכת בולמי זעזועים טובה. המחיר כפי שראיתי בחנויות סביב ה2800 ש"ח.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך התייעצות לפני רכישת עגלה

דנה
    15/02/2017

היי תודה רבה על התגובה המהירה. האם אין עגלת פג שיכולה להתאים בתקציב שכזה לדעתך? שוב בהנחה ואין צורך בסלקל.... שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/02/2017

שלום דנה,

הפג נמכרת כחבילה הכוללת סל קל. איני יודע אם יש חנויות שיסכימו לפרק את החבילה ומה תהיה ההוזלה לכן קשה לי לענות. כמובן שמדובר בעגלה מומלצת אך קשה לי לענות על התאמתה לתקציב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו