התייעצות לגבי עגלה וסלקל בתקציב נמוך

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי עגלה וסלקל בתקציב נמוך
    ליאור
    16/02/2017

שלום קובי

ילדתי עכשיו את בתי החמישית
    ובעגלת האינגליזינה מגנום בת ה-12 שלנו ששימשה אותנו נאמנה, נשברה אחת הדפנות של האמבטיה.
    חשוב לי לקנות אמבטיה חדשה, אך אני לא רוצה להשקיע הרבה כי היא תשמש לילדה אחת.
    מצד שני, חשוב לי שתהיה נוחה

עוד נקודה שמגבילה אותי, אני מתניידת ברכב קטן, ניסן מיקרה, וחשוב לי שהעגלה תוכל להכנס לבאג'ז. עדיפות לכולה, אך לפחות השילדה.

בנוסף, אשמח להמלצה על סלקל זול יחסית- עדיפות לכזה שיכול להתחבר לעגלה

תודה רבה
    ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    17/02/2017

שלום ליאור,

אני לא בטוח שניתן למצוא אמבטיה שתתחבר למגנום שלך, כמו כן לא ניתן לרכוש רק שלדה ואמבטיה, תמיד זה מגיע כחבילה של שלדה, טיולון, אמבטיה ובחלק מהמקרים גם סל קל. אני ממליץ להתקשר בראש ובראשונה לשילב ולשאול האם ניתן להשיג לעגלתך אמבטיה באם לא תעדכני אותי ואמליץ לך על עגלות שכוללות את שלושת החלקים במחירים סבירים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרם קיבלתי תשובה משילב

ליאור
    21/02/2017

לא השגתי בטלפון ולא ענו לי להודעה. אשמח להמלצותיך. תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/02/2017

שלום ליאור,

2 עגלות בתקציב נמוך שכוללות אמבטיה, טיולון וסל קל ואני ממליץ עליהן הן: ג'ואי כרום או גרקו איבו. לדעתי הן לא יעברו את סכום ה- 2000 ש"ח יחד עם כל החלקים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! את יכול לעזור לי לגבי ההתאמה שלהן לבגאז'

ליאור
    22/02/2017

קטן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/02/2017

שלום ליאור,

קשה לי לענות, אני ממליץ פשוט לבדוק פיזית. לפעמים גם כשהעגלה נכנסת זה מצריך מאמץ רב ולכן אני ממליץ שאתם תתנסו ותחושו מה נח ותראו מה נכנס.

בבברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו