התלבטות בין ג'ואי כרום/לייטרקס 4 ומאמאס אנד פאפאס סולה 2

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין ג'ואי כרום/לייטרקס 4 ומאמאס אנד פאפאס סולה 2
    הילה
    19/02/2017

העע..אשמח לעזרה מבין ה 3
    חשובה לי מאוד נוחות הקיפול ופתיחה של העגלה
    כמובן גם איכות העגלה לטווח הארוך
    מה הכי מומלץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    19/02/2017

שלום הילה,

הלייטרקס עונה לדרישותייך אבל לדעתי היא סובלת מ- 2 חסרונות גדולים: 1. המושב חד כיווני. 2. האמבטיה צריכה להיות מחוברת בזמן שאת הטיולון לא ניתן לנתק, זה מוסיף משקל, הקיפול גדול יותר ובעיקר מסרבל את העניינים. לאור אלו אני פחות ממליץ עליה.

הכרום לדעתי פחות מומלצת מהסולה כי לדעתי הסולה יותר עמידה ונוחה יותר לניוד. שתיהן פחות או יותר מתקפלות בנוחות יחסית למימדים סבירים.
    ולסיכום מבין השלוש הייתי הכי ממליץ על הסולה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

הילה
    19/02/2017

תודה רבה! איך הסולה 2 בהשוואה לאויסטר זירו?
    האם יש עגלה נוספת בסגנון ובמחיר שהיית ממליץ עליה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/02/2017

שלום הילה,

הזירו מאוד דומה ברעיון ללייטרקס רק שהגלגלים והבדים איכותיים יותר. יחד עם זאת עדיין המושב חד כיווני ולכן אני חושב שהסולה עדיפה. במחירים האלו, נכון להיום אני חושב שהסולה היא הטובה ביותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד נוסף

הילה
    21/02/2017

תודה רבה על היעוץ
    לגבי הסולה 2.. בטיולון, האם המושב מספיק גדול ומרווח לתינוק גם כשגדל קצת? נראה שהמשענת לרגליים קצרה. כמה זה מורגש ובעייתי בפועל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/02/2017

שלום הילה,

מרווח באופן סביר, יהיה שלב שבו הרגליים יהיו באויר אבל כך זה ב95% מהעגלות, קשה לי לומר אם יש בעיתיות, אני מעריך שזה בעייתי רק במצב שוכב של שינה כי במצב כזה אני חושב שעדיף שכל הגוף יהיה ישר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו