המלצה על עגלה ראשונה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על עגלה ראשונה
    נעמי
    20/02/2017

שלום קובי,
    ראשית תודה על הייעוץ, אני קוראת בפורום ומחכימה מתשובותייך! אנחנו בהריון ראשון, וקצת הלכנו לאיבוד עם כל סוגי העגלות.
    חשוב לנו בעגלה : שלד חזק שיחזיק לילדים הבאים, אמבטיה מרווחת ולא צרה, טיולון לשני הצדדים ושכיבה מלאה, ידיות מתכוונות, גלגלים גדולים שאני חושבת שמשפיעים על היציבות לטובה.
    שנינו נמוכים יחסים ויש לנו בגאז' די גדול ברכב. תקציב עד סביב 4,000

בנתיים ראינו את ה baby jogger premier , ואת ה cybax priam שהכי נראה מחנות אחת שביקרנו.

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על עגלה ראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת לשאלה

נעמי
    20/02/2017

אוסיף שחשוב לנו סל אחסון לא קטן ותמיכה ויציבות בטיולון (ראיתי טיולונים שממש התינוק עוד שנייה בחוץ)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/02/2017

שלום נעמי,

הפרמייר לא נשכבת למצב שטוח ולכן אני פחות ממליץ עליה.

הפריאם עונה לדרישותייך, הסל טיפה קטן אך יש לזכור שניתן לרכוש ווים לתליית שקיות/תיקים.
    הייתי ממליץ לבדוק גם את איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס, דומה לפריאם רק שלדעתי הבולמי זעזועים שלה טובים יותר.
    הרטן וי.אי.פי, לדעתי הכי נוחה ומרווחת לתינוק בעיקר בשלב הטיולון.

כל העגלות האלו יחסית גבוהות. כולן יחסית כבדות ולהורה נמוך יתכן ולא יהיה נח ולכן אני גם ממליץ להתנסות עם כל אחת מהן. באם התחברתם לאחת והיא מתאימה לכם מעולה, באם ראיתם שאף אחת אינה תואמת חזרי אליי אם התובנות ואכוון לעגלה מתאימה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו