המצלה על טיולון קליל למטוס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המצלה על טיולון קליל למטוס
    ענבל
    20/02/2017

היי, לאחר שהיה לי יויו שאבדה לצערי הרב, אני מחפשת טיולון נוסף קליל, הפעם במחיר זול יותר... ראיתי שיש חידושים בשוק, יויו כבר לא לבד, יש nano, recaro , בובו, יויה . מה כדאי? חשוב לי שהקיפול יהיה ביד אחת, קל, ויכנס למטוס ושהלחצן של הנעילה לא יתקע במדרגות. וכמובן המחיר...לא יקר מידיי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    20/02/2017

שלום ענבל,

חשוב לדעתי שלמרות שיש עגלות שמתקפלות למטוס לא כל חברות התעופות מעלות אותן יחד איתכם למטוס! זאת מכיוון שהיצרן לא רשם את הדגם במנהל התעופה. ממה שידוע לי רק יויו והבייבי ג'וגר החדשה רשומות.
    רקארו לדעתי לא מוצלחת ופחות נוחה לניוד מהיויו, פחות נוחה לקיפול ולכן אני פחות ממליץ.
    הנאנו לא הצליחה וכבר יש נאנו 2 שמשפרת את התלונות ולכן אני לא ממליץ.
    בובו, סה"כ תמורה מעולה לכסף.
    יויה, לא נמכר בארץ וההורים מזמינים מאתרים סיניים. אין אחריות וידוע לי שיש לא מעט תקלות ולכן הייתי ממליץ להימנע מרכישת מוצר כזה.

אופציה נוספת היא הבייבי ג'וגר סיטי תור אשר זול מהיויו וסך הכל נותן כמעט את כל מה שיש ביויו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו