הריון ראשון מתלבטים ומבולבלים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• הריון ראשון מתלבטים ומבולבלים
    גל
    21/02/2017

קודם אני אציין שאני בקושי מכירה עגלות וכל השמות והדגמים שראינו רק בלבלו אותי יותר
    בעיקרון הצרכים שלנו הם
    עגלה קומפקטית (בנין ומעלית צרה)
    קלה לקיפול ולא כבדה ושתכנס
    כמובן שתהייה חזקה ותחזיק גם לילד הבא
    נוחה לסחיבה ויציבה
    טיולון שכיבה מלאה ושלא צריך לשלוף לפני הקיפול
    מעדיפה שיהיה מתאם לסלקל
    לא מידי נמוכה אנחנו שנינו בגובה ממוצע

הציעו לנו את הבוגבו בי 3 ומאמס אנד פאפס הדגם החדש
    הבנו שלבוגבו אפשר לקנות מתאם לסלקל אבל לא ראיתי שאנשים עושים את זה זה נח?
    ושאלה נוספת אתה ממליץ לקנות את הסלקל -עגלה של שילב בנוסף לעגלה ובמקום סלקל+מתאם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    21/02/2017

שלום גל,

לגבי סל קל עגלה של שילב (דונה) אני פחות ממליץ.
    א. דירוג הבטיחות שלו שווה ערך ל- 3 מתוך 5 כוכבי בטיחות.
    ב. משך השהייה הרצופה המומלצת בסל קל היא 30 דק' ולכן רצוי שבכלל לא תטיילו עם הסל קל ולא תחברו לעגלה.

הבוגבו בי 3 או ה- 5 החדשה יותר בהחלט עונות לדרישות שלך וגן מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ עונה לדרישות. לשתיהן ניתן לרכוש מתאמים לסל קלים. לדעתי הבי עונה טוב יותר לדרישות שלך.
    אני לא חושב שעגלות אחרות יכולות לענות לדרישות טוב יותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה +שאלה בנוגע לסל קל

גל
    22/02/2017

קודם כל נצטרך המלצה לסלקל טוב ובטיחותי יותר מהדונה.

לגבי ההמלצה לא לטייל עם סלקל אנחנו גרים בעיר שרב ההתניידות היא ברכב אז הרבה פעמים יוצא שיורדים מהרכב ל10 דק' ולגיחות קצרות ולא דווקא לטיולים ארוכים לכן חשבתי שהסלקל דונה יתאים לפחות לכאלה מצבים ויחסוך קיפול ופתיחה של העגלה.

שאלה נוספת מה טווח המחירים של הבוגבו בי 3 פה בארץ? (אין לנו כ"כ זמן לעשות סקר שוק לכן אני רוצה לדעת +- את המחיר שהיא נמכרת פה)

שוב תודה על התשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/02/2017

שלום גל,

לגבי הבעיתיות בשהייה בסל קל. עד לא מזמן אורטופדים המליצו על שהייה ממושכת של לא יותר מ 45 דק'.
    מחקר חדש שפורסם באנגליה הצביע על משהו בעייתי עוד יותר וזה הפרעות בקצב הנשימה בעת שהייה ממושכת בסל קל של יותר מ- 30 דק' אי לכך אני חושב שעדיף להשתמש ככל הפחות בסל קל ככלי ניוד עבור התינוק מחוץ לרכב.

המחיר המומלץ ע"י היבואן הוא 3500 ש"ח ו 4700 ש"ח לבי + אמבטיה. ברוב החנויות זהו המחיר וקשה להתמקח כי כמעט ואין להשיג את העגלה! הבי 5 תחל להימכר בעוד מספר ימים ותעלה החל מעוד 200 ש"ח יותר וזה בהתאם לרמת הגימור.

לגבי הסל קל, האם אתם תרצו לחבר אותו לבי?

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב תודה רבה ושאלה

גל
    23/02/2017

לגבי הסלקל אני אעדיף משו טוב שיוכל להתחבר לבי
    ואשמח אם תוכל לכתוב לי מה ההבדל הין הבי3 לבי5 ולא כ"כ הבנתי אותך לגבי המחיר של הבי5 מה יהיה ההבדל במחיר? והאם האמבטיה של הבי 3 תתאים לביי5?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/02/2017

שלום גל,

אלו ההבדלים או יותר נכון השיפורים שמציעה הבי 5 לעומת ה 3

ניתן יהיה בעתיד להשלים חלקי בד של ה- 5 ל- 3 אך לא בשלב הראשוני לפי הבנתי.
    ההבדלים הם שמוצעות כמה רמות גימור למוצר (לחקלים הנלווים) וזה בעיקר בהתאם לטעם הלקוח, צבעי ידית עור, 2 צבעים למסגרת הגלגל, בדים לגגון ברמות עיצוב וגימור שונות ועוד. הגלגלים שופרו ולכן איכות הנסיעה ובלימת הזעזועים יהיו טובים יותר ואלו לא דברים שאפשר לשנות ב- 3.
    בד הטיולון נח יותר, נח יותר לשליפה וכביסה.
    הגגון גדול יותר
    הסל שופר כדי שיהיה מקום יעודי לשים בו את הניילון גשם.
    יותר קל לחבר אקססוריז מקוריים (מתקן כוס, מטריה, תיק וכו').
    יותר קל לחבר טרמפיסט מקורי.
    המושב טיפה ארוך יותר וקל יותר לכיוונון הארכה/קיצור.
    יותר קל לחגור את התינוק בטיולון.

האמבטיה לא השתנתה, ניתן יהיה לחבר אמבטית BEE3 על הBEE5.

לגבי המחיר, בבי 3 הייתה רק גרסא אחת ומהדורות מיוחדות מדי פעם שעלו יותר. כמו כן שדרוג לשלדה שחורה ייקר את המחיר.

בבי 5 מעבר לגרסאת בסיס שעולה כ- 200 ש"ח יותר מהבי 3 יש עוד 2 רמות גימור שמייקרות את הסיפור וגם כאן שלדה שחורה מייקרת את המחיר, לכן הפער הוא החל מ- 180 ש"ח אם אני לא טועה ועלול לעלות בהתאם לרמת הגימור.

לגבי סל קל, הכי בטיחותי הוא האטון 5 של סייבקס.

לגבי ארה"ב, בהחלט אופציה טובה מאחר והאחריות בבוגבו היא בינלאומית. הייתי בכל זאת ממליץ לשאול את בוגבו ישראל אם יהיו לכך השלכות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

גל
    23/02/2017

הבנתי שהמחירים של הבוגבו בארה"ב זולים בהרבה מהמחירים פה האם זה נכון? ואם כן אתה ממליץ לרכוש שם ולהביא לפה?(יש לנו משהו שמגיע לפסח)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו