עגלת אחים מומלצת-ידית אחת

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת אחים מומלצת-ידית אחת
    יעלי
    26/02/2017

שלום קובי,
    אני מחפשת טיולון אחים (משהו קליל,לא קוקו ביבה,בייבי ג'וגר והכבדות יותר..), לאחים בהפרש קטן. הכי חשוב-ידית אחת. ראיתי את הג'ואי אריה, אבל הגגון קטן ואני שונאת את מנגנון השרוך בגב,ובכל זאת רציתי לשמוע חוות דעת על העגלה,ובעיקר על העבירות שלה. והאם יש משהו אחר מומלץ בסגנון?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת אחים מומלצת-ידית אחת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    26/02/2017

שלום יעלי,

עם משקל חשוב תהי חייבת להתמודד עם מנגנון שרוך כי מנגנון זה חוסך המון המון משקל. דווקא הקוקו שוקלת 10 ק"ג ונחשבת לא כבדה, כמו כן היא מאוד נוחה לניוד בהתאם לדרישה והגגון מעולה בהתאם לדרישה ולדעתי זו האופציה הטובה ביותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך עגלה לאחים בהפרש קטן

יעלי
    27/02/2017

תודה קובי. הקוקו,הבייבי ג'וגר והברייטקס נפסלות משיקולי תקציב. מוכנה להשקיע במקסימום עד 1200 שח בערך.
    מה דעתך על בייבי סייף טווין לייט? האם נכנסת לבגאז' סטנדרטי? והכי חשוב-האם הנסיעה נוחה וחלקה? טיולון היחיד של בייביסייף שאני מכירה ממש לא נוסע טוב,הגלגלים נתקעים וקשה לדחוף את העגלה....
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/02/2017

שלום יעלי,

בייבי סייף קונים עגלות ממפעלים שונים בסין ומדביקים עליהן מדבקה ולכן בניגוד לחברות מוכרות שלהן אותו מפעל אי אפשר להשליך בין הדגמים השונים של בייבי סייף.
    הטווין לייט די מוצלחת ובעולם משמשת יצרנים מוכרים. מאוד דומה לבייבי ג'וגר בתפעול ובקיפול. די נוחה להליכה וניוד, אמורה להיכנס למרבית הרכבים ואני ממליץ לבדוק ברכב שלכם טרם הקנייה. סה"כ אני חושב שהיא עגלה טובה ויש תמורה טובה למחיר. עדיין אני חושב שהקוקו מוצלחת מכל הבחינות ואולי שווה להתאמץ עבורה כי הפער גדול אך לא עצום.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יעלי
    27/02/2017

תודה על היעוץ :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו