נדנדה מומלצת לתינוקות מגיל לידה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• נדנדה מומלצת לתינוקות מגיל לידה
    טליה
    02/03/2017

היי יש לי תאומים בני 10 ימים אני מתעניינת בנדנדה שהופכת למצב שכיבה במידה וירדמו שם מה אתה ממליץ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    02/03/2017

שלום טליה,

רצוי מאוד להיזהר עם עניין הנדנדות. היום ההמלצה היא שהתינוקות ישנו על הגב וההורים המודרניים משינה על הגב מעבירים לנדנדה על הגב, אוניברסיטה על הגב, סל קל / כסא בטיחות על הגב ולרוב גם בעגלה על הגב. שכיבה על הגב יוצרת לחץ על החלק האחורי של הראש והדבר יוצר תסמונת שנקראת ראש שטוח, אין לכך אף השלכה בריאותית אך אסטתית כן ולכן רצוי להשכיב על הבטן ככל שמתאפשר, בעגלות תאומים זה קצת בעייתי ולכן רצוי בבית. אי לכך רצוי שהשימוש בנדנדה יהיה מספר דקות ביום ולא להפוך את הנדנדה לתחנת הרגעה ומנוחה להורה (בתור הורה לא מנוסה עשיתי זאת יותר מדי פעמים עד שהבנתי את ההשלכות).

הנדנדה הכי טובה בשוק לדעתי היא גרקו סוויט פיס שנשכבת די טוב, מרווחת, מתחברת לשקע חשמלי, יש נעימות עם רמקול איכותי ואפילו גגון עגלות שמדמה שהייה בבטן האם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הרוקוקו טובה ומה ההבדל

טליה
    03/03/2017

מה ההבדל בין גרקו לרוקוקו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    05/03/2017

שלום טליה,

אני לא מכיר מוצר בשם רוקוקו, האם הכוונה למאמארו?

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן נדנדה של 4 mom manaroo

וליה
    05/03/2017

מה ההבדלים ומה עדיף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/03/2017

שלום טליה,

אני יותר מחבב את הגרקו, גם המושב מרווח יותר עם תמיכה קשיחה, גם יש את הגגון וישנה אפשרות להפוך את המושב לטרמפולינה רוטטת.
    למאמארו יש יתרון אחד גדול שכאשר היא כבויה המושב לא זז וזה נח מאוד בהאחלה מבקבוק, את הגרקו לא ניתן לנעול וגם כשהיא כבויה המושב יכול לזוז עם תזוזות התינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו