מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- תמיכה במנשא Lille babyשוקית05/03/2017
היי
שמעתי המלצות על חברת מנשאים Lille baby
נראית מאוד דומה לארגו 360
מה דעתך? נראה כי מגיל לידה יש יותר תמיכה בה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/03/2017שלום שוקית,
הוא מאוד דומה לארגו רק שאינו מצריך מתאמים.
הוא מתאים מגיל לידה.
לצערי בישראל הוא נמכר רק דרך היבואן כך שלא יצא לי לראות אמהות איתו ולא לשמוע חוות דעת.
מבדיקת חוות דעת בחו"ל בסה"כ הרוב המוחלט מרוצות ממנו לכן ביחס של תמורה למחיר אני חושב שמדובר במוצר טוב.
יחד עם זאת לא תמיד מה שטוב לאמא או לתינוק מסויימים יתאים לכם ולכן אני ממליץ בחום למדוד יחד עם תינוק, לנסות ללכת איתו מספר דקות ולראות איך מרגישים, כמו כן לנסות לתפעל וללבוש לבד לאחר ההסבר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת שיצא לי במקרה לנסות היום את הבייבי ביורן
שוקית05/03/2017היה לי הרבה יותר נוח מהארגו וגם נראה שהבדים שלו פחות חמים לקיץ מהארגו.
מדדתי את המיריקל והוואן. נראה שהמיריקל פחות מסורבל לקשירה. שניהם היום נוחים לי. מה המומלץ? רוצה שיתאים כמה שיותר קרוב לגיל לידה גם אם לא מייד אחרי לידה. אני ובעלי בעלי משקל גבוה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר05/03/2017שלום שוקית,
לדעתי המירקל הוא המנשא הכי נח להורה, בין עם תפעולית ובין עם הנוחות והתמיכה לגב. לצערי הוא פחות מתאים לתינוקות מגיל לידה והייתי ממליץ עליו יותר מגיל 4-6 חודשים.
הוואן מעולה מגיל לידה כי יש לו תנוחת פיסוק שמעולה לתינוקות מגיל לידה ולכן אני ממליץ עליו יותר מגיל לידה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)