תמיכה במנשא Lille baby

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• תמיכה במנשא Lille baby
    שוקית
    05/03/2017

היי
    שמעתי המלצות על חברת מנשאים Lille baby
    נראית מאוד דומה לארגו 360
    מה דעתך? נראה כי מגיל לידה יש יותר תמיכה בה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמיכה במנשא Lille baby

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    05/03/2017

שלום שוקית,

הוא מאוד דומה לארגו רק שאינו מצריך מתאמים.
    הוא מתאים מגיל לידה.
    לצערי בישראל הוא נמכר רק דרך היבואן כך שלא יצא לי לראות אמהות איתו ולא לשמוע חוות דעת.
    מבדיקת חוות דעת בחו"ל בסה"כ הרוב המוחלט מרוצות ממנו לכן ביחס של תמורה למחיר אני חושב שמדובר במוצר טוב.
    יחד עם זאת לא תמיד מה שטוב לאמא או לתינוק מסויימים יתאים לכם ולכן אני ממליץ בחום למדוד יחד עם תינוק, לנסות ללכת איתו מספר דקות ולראות איך מרגישים, כמו כן לנסות לתפעל וללבוש לבד לאחר ההסבר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמת שיצא לי במקרה לנסות היום את הבייבי ביורן

שוקית
    05/03/2017

היה לי הרבה יותר נוח מהארגו וגם נראה שהבדים שלו פחות חמים לקיץ מהארגו.
    מדדתי את המיריקל והוואן. נראה שהמיריקל פחות מסורבל לקשירה. שניהם היום נוחים לי. מה המומלץ? רוצה שיתאים כמה שיותר קרוב לגיל לידה גם אם לא מייד אחרי לידה. אני ובעלי בעלי משקל גבוה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    05/03/2017

שלום שוקית,

לדעתי המירקל הוא המנשא הכי נח להורה, בין עם תפעולית ובין עם הנוחות והתמיכה לגב. לצערי הוא פחות מתאים לתינוקות מגיל לידה והייתי ממליץ עליו יותר מגיל 4-6 חודשים.
    הוואן מעולה מגיל לידה כי יש לו תנוחת פיסוק שמעולה לתינוקות מגיל לידה ולכן אני ממליץ עליו יותר מגיל לידה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו