מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- למרות שיש ילדה בבית מרגישה אבודהרחלי05/03/2017
היי קובי, המליצו לי על הפורום שלך .
אני נמוכה עם פריצות דיסק ורכב קטן .
עם הילדה היה לי רכב גדול לכן יכלתי להרשות לעצמי עגלה גדולה , מסורבלת וזולה .
מהי המלצתך לאור המצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/03/2017שלום רחלי,
מה התקציב?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקציב
רחלי05/03/2017היי קובי
התקציב לא בשמיים אם יש עגלה זולה יחסית שתתן מענה אשמח .. אך אם יש לך המלצה לאחת טובה והיא קצת יקרה תאמר לי את דעתך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר05/03/2017שלום רחלי,
יש לקחת בחשבון שבעגלה קלה יהיו פשרות, כמו כן גם במוצר זול.
אמנה מספר אופציות וארשום פלוסים ומינוסים. אני מתחיל מהזול ליקר.
ג'ואי כרום, בעלת טיולון דו כיווני, יחסית גבוהה, נוחות ניוד סבירה. הקיפול גדול ויחסית מדובר במוצר כבד (ביחס להמלצות הבאות). משקל יחד עם טיולון כ- 9.8 ק"ג
ביבה טאי טאי, קלה מאוד, קיפול יחסית סביר בגודלו ויחסית נח. נוחה לניוד בעיר, מעבר תהיה פחות נוחה. הטיולון חד כיווני שזה לדעתי חיסרון גדול.
משקל יחד עם טיולון כ- 7 ק"ג.
שני הדגמים נמכרים בפחות מ- 2000 ש"ח
איי.בי.סי דיזיין מינט, קלה מאוד, קיפול סביר בגודלו, מאוד קל (ביד אחת) וכנ"ל הפתיחה. נוחה לניוד בעיר וגם מעבר בזכות קפיצים איכותיים, בדים איכותיים, אמבטיה מאוד גבוהה. הטיולון חד כיווני, המחיר מתקרב ל- 3000 ש"ח. משקל יחד עם טיולון כ- 7.8 ק"ג
יויו ניוברן, לא מהחביבות עליי אבל הכי הכי קלה שיש, נוחה לקיפול והכי קטנה בקיפול, נוחה לניוד בעיר אך לא מעבר.
האמבטיה מאוד קטנה והטיולון לא נשכב למצב שטוח כך שעלולה להיות בעיתיות במעבר מהאבטיה לטיולון בעיקר בגילאים שלפני חצי שנה, טיולון חד כיווני. מחיר מתקרב ל- 3000 ש"ח. משקל כ- 5.8 ק"ג יחד עם טיולון.
ארמדילו פליפ, נוחה לניוד, תפעול קל, קיפול קל ביד אחת, יחסית קטנה בקיפול, טיולון דו כיווני. האמבטיה קטנה, לא הכי קלה, טיולון צר וללא מעקה. נמכרת סביב ה- 3000 ש"ח.
שוקלת עם טיולון כ- 9.5 ק"ג.
ממליץ כמובן לנסות כל אחת יחד עם התינוק בהליכה בחנות ומחוצה לה. לנסות לתפעל ולקפל לבד כל דגם, לבדוק ברכב ואז לקבל החלטה מושכלת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)