למרות שיש ילדה בבית מרגישה אבודה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• למרות שיש ילדה בבית מרגישה אבודה
    רחלי
    05/03/2017

היי קובי, המליצו לי על הפורום שלך .
    אני נמוכה עם פריצות דיסק ורכב קטן .
    עם הילדה היה לי רכב גדול לכן יכלתי להרשות לעצמי עגלה גדולה , מסורבלת וזולה .
    מהי המלצתך לאור המצב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    05/03/2017

שלום רחלי,

מה התקציב?

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקציב

רחלי
    05/03/2017

היי קובי
    התקציב לא בשמיים אם יש עגלה זולה יחסית שתתן מענה אשמח .. אך אם יש לך המלצה לאחת טובה והיא קצת יקרה תאמר לי את דעתך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    05/03/2017

שלום רחלי,

יש לקחת בחשבון שבעגלה קלה יהיו פשרות, כמו כן גם במוצר זול.

אמנה מספר אופציות וארשום פלוסים ומינוסים. אני מתחיל מהזול ליקר.

ג'ואי כרום, בעלת טיולון דו כיווני, יחסית גבוהה, נוחות ניוד סבירה. הקיפול גדול ויחסית מדובר במוצר כבד (ביחס להמלצות הבאות). משקל יחד עם טיולון כ- 9.8 ק"ג

ביבה טאי טאי, קלה מאוד, קיפול יחסית סביר בגודלו ויחסית נח. נוחה לניוד בעיר, מעבר תהיה פחות נוחה. הטיולון חד כיווני שזה לדעתי חיסרון גדול.
    משקל יחד עם טיולון כ- 7 ק"ג.

שני הדגמים נמכרים בפחות מ- 2000 ש"ח

איי.בי.סי דיזיין מינט, קלה מאוד, קיפול סביר בגודלו, מאוד קל (ביד אחת) וכנ"ל הפתיחה. נוחה לניוד בעיר וגם מעבר בזכות קפיצים איכותיים, בדים איכותיים, אמבטיה מאוד גבוהה. הטיולון חד כיווני, המחיר מתקרב ל- 3000 ש"ח. משקל יחד עם טיולון כ- 7.8 ק"ג

יויו ניוברן, לא מהחביבות עליי אבל הכי הכי קלה שיש, נוחה לקיפול והכי קטנה בקיפול, נוחה לניוד בעיר אך לא מעבר.
    האמבטיה מאוד קטנה והטיולון לא נשכב למצב שטוח כך שעלולה להיות בעיתיות במעבר מהאבטיה לטיולון בעיקר בגילאים שלפני חצי שנה, טיולון חד כיווני. מחיר מתקרב ל- 3000 ש"ח. משקל כ- 5.8 ק"ג יחד עם טיולון.

ארמדילו פליפ, נוחה לניוד, תפעול קל, קיפול קל ביד אחת, יחסית קטנה בקיפול, טיולון דו כיווני. האמבטיה קטנה, לא הכי קלה, טיולון צר וללא מעקה. נמכרת סביב ה- 3000 ש"ח.
    שוקלת עם טיולון כ- 9.5 ק"ג.

ממליץ כמובן לנסות כל אחת יחד עם התינוק בהליכה בחנות ומחוצה לה. לנסות לתפעל ולקפל לבד כל דגם, לבדוק ברכב ואז לקבל החלטה מושכלת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו