מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- רכישת עגלה- מאיפה מתחילים?שני06/03/2017
שלום,
אנחנו לקראת לידה ראשונה ואני בשמירת הריון ככה שלא יכולה להסתובב ולראות עגלות. אשמח לקצת סדר ודגמים ומקומות להתמקד בהם.
אנחנו מחפשים עגלה יציבה, עם טיולון שנשכב עד ל180 מעלות ואפשרות להיפוך הטיולון לטובת קשר עין עם התינוק. כמו כן, שיהיה מקום לאחסן תיק ושהקיפול יהיה קל. והכי חשוב, שתכנס במאזדה 2. מבחינת תקציב, לא היינו רוצים לעבור את ה-4500 אם אפשרי.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר06/03/2017שלום שני,
הייתי ממליץ על ממבה פלוס, הטיולון נשכב למצב שטוח והוא דו כיווני, היא יציבה ואין בעיה עם תיק. נכנסת לתקציב וגם למאזדה 2.
אופציה נוספת היא הפג בוק בלוס שגם עונה לדרישות ונכנסת לתקציב בגרסאות הבסיס כשאני לא רואה סיבה לרכוש את הגרסאות היקרות יותר. כן הייתי ממליץ לשדרג לשלדת S.
אם ישנם נתונים נוספים שחשובים אוכל לפרט יותר. נתונים כמו נוחות הליכה (לפי אזור מגורים והיכן תטיילו עם העגלה), משקל (האם יש מעלית, קומת קרקע או מדרגות לקומות?)
האם יש חשיבות לגובה העגלה (הורים גבוהים/נמוכים/ממוצעים בגובה).
לאור מה שרשמת אלו ההמלצות שלי, גם באופן כללי הן מהמומלצות ביותר לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה! להלן הנתונים
שני06/03/2017תודה רבה על התשובה.
אנחנו מתגוררים בבניין קומות עם מעלית כך שאין בעיה מהבחינה הזאת וגם לא לגובה העגלה כי אנחנו ממוצעים בגובה.
כן חשובה נוחות ההליכה וקלות ההיגוי (אולי אפילו היגוי ביד אחת?) ומשקל חשוב בהקשר של נוחות קיפול והעמסה לרכב. כמובן כמובן נוחות התינוק ובסוף גם עיצוב.
הייתי שמחה לקבל חוות דעת בהתאם על הדגמים: בוגבו בי 5, מוטצי EVO, בייביג'וגר city premier ומוצי של איזיווקר. אלה דגמים שראיתי בהמלצות של סקירות עגלות והמלצות של חברות.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה היא בהמשך לפרמטרים שכתבתי בהודעה הראשונה
שני06/03/2017ובנוסף לדגמים שהצעת.
המון תודה על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר07/03/2017שלום שני,
יש לקחת בחשבון שיש קשר ישיר בין משקל העגלה לנוחות התינוק, נוחות הניוד וכדומה. ככל שהמוצר קל יותר כך היצרן קיצץ בו דברים ולכן המשקל ירד.
הבי 5 סופר נוחה להורה, קלה מאוד כ- 8.5 ק"ג יחד עם מושב הטיולון, מאוד קומפקטית בקיפול, די נוחה לניוד בעיר. לתינוק מדובר בעגלה צרה בעיקר המאבטיה וטיולון ללא מעקה. סה"כ מהעגלות הקלות לדעתי מדובר בעגלה המוצלחת ביותר.
מוצי איבו, כבדה, מסורבלת ומושב הטיולון לא מהנוחים שיש. אני פחות ממליץ.
סיטי פרמייר שוקלת פחות או יותר כמו העגלות שהמלצתי רק שהמושב שלה לא נשכב למצב שטוח. במצב השוכב יש שקע בין הגב לישבן ולכן אני פחות ממליץ כי אני בעד מושבים שנשכבים למצב ישר.
איזי ווקר, כמו הבי ביתרונות והחסרונות אך כבדה מהבי ולדעתי חיבור האמבטיה לשלדה מסורבל ולא מוצלח ולכן אני פחות ממליץ.
לגבי העגלות שהמלצתי בתשובתי הראשונה, הן הרבה יותר נוחות לתינוק בהשוואה לעגלות שציינת. כמו כן הן נוחות יותר לניוד אך המינוס הוא במשקלן הכבד יותר. אני בדעה שעם משקל ההורה יכול להתמודד ובתמורה התינוק יהנה ממושב ואמבטיה מרווחים ונוחים יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)