מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- לידה ראשונה - עגלה ניתנת לקיפולמעיין07/03/2017
היי,
אנחנו לקראת לידה ראשונה ודיי הולכים לאיבוד עם בחירת עגלה.
חשוב לי שהעגלה תיהיה בטיחותית, ניתנת לקיפול גם ביד אחת, לא כבדה מידיי, שהטיולון יגיע למצב שכיבה של 180 מעלות, גודל במצב מקופל פחות קריטי כי יש הרבה מקום בבגאז׳, תקציב עד 2500.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר07/03/2017שלום מעיין,
בהתאם לדרישות בתקציב שציינת רוב העגלות יגיעו עם טיולון חד כיווני (שאני פחות ממליץ).
שלושת הדגמים שעונים לדרישות הם:
ברייטקס בי אג'ייל, בייבי ג'וגר סיטי מיני או איי.בי.סי דיזיין מינט.
לדעתי המינט מתקדמת יותר מכיוון שיש לה גלגלים איכותיים יותר ובולמי זעזועים טובים יותר, כמו כן הבדים איכותייים יותר ומסנני קרינה, היא נשארת עומדת לאחר הקיפול ולכן גם נפתחת ביד אחת.
אבל אני הייתי ממליץ להגדיל את התקציב ולחכות לארמדילו פליפ 2 שמעבר להתאמה לדרישות מציעה גם טיולון דו כיווני.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי
מעיין08/03/2017עגלת ג׳ואי כרום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר08/03/2017שלום מעיין,
באופן כללי אני ממליץ אבל לדרישות שלך היא פחות עונה.
היא יחסית כבדה כ- 10 ק"ג והקיפול מצריך 2 ידיים. אם 2 חסרונות אלו פחות מפריעים לך אז אני ממליץ עליה יותר מאשר על העגלות שציינתי בתשובתי הראשונה מלבד הפליפ אשר טובה ממנה כמעט בכל היבט ועונה לכל הדרישות פרט לתקציב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)