לידה ראשונה - עגלה ניתנת לקיפול

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• לידה ראשונה - עגלה ניתנת לקיפול
    מעיין
    07/03/2017

היי,
    אנחנו לקראת לידה ראשונה ודיי הולכים לאיבוד עם בחירת עגלה.

חשוב לי שהעגלה תיהיה בטיחותית, ניתנת לקיפול גם ביד אחת, לא כבדה מידיי, שהטיולון יגיע למצב שכיבה של 180 מעלות, גודל במצב מקופל פחות קריטי כי יש הרבה מקום בבגאז׳, תקציב עד 2500.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    07/03/2017

שלום מעיין,

בהתאם לדרישות בתקציב שציינת רוב העגלות יגיעו עם טיולון חד כיווני (שאני פחות ממליץ).
    שלושת הדגמים שעונים לדרישות הם:
    ברייטקס בי אג'ייל, בייבי ג'וגר סיטי מיני או איי.בי.סי דיזיין מינט.

לדעתי המינט מתקדמת יותר מכיוון שיש לה גלגלים איכותיים יותר ובולמי זעזועים טובים יותר, כמו כן הבדים איכותייים יותר ומסנני קרינה, היא נשארת עומדת לאחר הקיפול ולכן גם נפתחת ביד אחת.

אבל אני הייתי ממליץ להגדיל את התקציב ולחכות לארמדילו פליפ 2 שמעבר להתאמה לדרישות מציעה גם טיולון דו כיווני.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי

מעיין
    08/03/2017

עגלת ג׳ואי כרום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    08/03/2017

שלום מעיין,

באופן כללי אני ממליץ אבל לדרישות שלך היא פחות עונה.
    היא יחסית כבדה כ- 10 ק"ג והקיפול מצריך 2 ידיים. אם 2 חסרונות אלו פחות מפריעים לך אז אני ממליץ עליה יותר מאשר על העגלות שציינתי בתשובתי הראשונה מלבד הפליפ אשר טובה ממנה כמעט בכל היבט ועונה לכל הדרישות פרט לתקציב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו