עגלות שנכנסות למעלית קטנה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלות שנכנסות למעלית קטנה
    שני
    08/03/2017

היי קובי,
    קודם כל הפורום מדהים ויעיל מאוד! יישר כח :)

השאלה שלי היא - יש לנו מעלית בבניין די קטנה, 90 על 80 ס"מ. רציתי לשאול אילו עגלות משולבות יכולות להיכנס אליה (גם כשהן פתוחות עם אמבטיה וגם עם טיולון).
    כרגע אני יודעת על הבוגבי בי ועל היויו. אשמח להמלצות לעגלות נוספות.

תודה רבה,
    שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    08/03/2017

שלום שני,

אני ממליץ לעבור דירה :)
    וברצינות,
    רוב העגלות הן ממש על הגבול ואני לא בטוח שיהיה נח איתן.
    הבי תהיה לך יותר ידידותית כי האמבטיה שלה יחסית קטנה והידית הטלסקופית מתקצרת ולכן היא מאוד אידאלית עבור הצורך שלכם.
    על היויו אני פחות ממליץ כעגלה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה קובי! שאלה בהמשך למה שענית

שני
    09/03/2017

היי קובי,
    אנחנו הולכים מחר לבדוק עגלות, השאלה היא האם יש עוד דגמים מומלצים מלבד הבוגבו שיכולים להיכנס במעלית קטנה?
    מה עם מוצי אייגו? המלצות נוספות יתקבלו בברכה :)
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    09/03/2017

שלום שני,

האייגו ענקית. יש עגלות נוספות שיכנסו פשוט אני חושב גם עליכם וגם אתם צריכים להיכנס למעלית יחד עם העגלה, לכן גם אם תמצאו עגלה שנכנסת בול זה לא יספיק.
    אני ממליץ לקחת מטר איתכם ולבדוק את העגלות במצב שהידיות מוכנסות או מקופלות יחד עם האמבטיה. היצרנים מוסרים מידות אורך מקסימליות. ברוב העגלות עם הטיולון לא תהיה בעיה אבל יחד עם האמבטיה זה גבולי. מבחינת רוחב אין לכם בעיה עם אף עגלה.

אם תמצאו דגמים שאהבתם ומתאימים מבחינת מידות תוכלו לשאול שוב על יתרונותיהם וחסרונותיהם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו