טיולון איכותי מגיל 0

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון איכותי מגיל 0
    שרון
    08/03/2017

שלום,
    אני לקראת לידה שנייה ומעוניינת לקנות טיולון איכותי מאוד שיתאים לשימוש החל מגיל 0. בעקבות הניסיון עם הילד הראשון בעגלת איזי בייבי גיליתי שהאמבטיה משמשת למספר חודשים קטן ואילו הטיולון הוא העיקר- והטיולון של האיזי בייבי לא נוח בכלל. החלטתי לקנות הפעם טיולון הכי טוב שיש בשוק שמתאים מגיל לידה.
    ההמלצות שקיבלתי הן: מקלארן XLR ובייבי ג'וגר סיטי מיני (4 גלגלים).
    יש לי 2 התלבטויות ואשמח מאוד לעזרה:
    1. מה מבין שתיהן נחשבת יותר טובה ואיכותית שתהיה בטוחה ונוחה לשימוש לי ולתינוק ושתתאים גם לילדים הבאים?
    2. מה ההבדל בין מקלארן טכנו XT למקלארן XLR ? והאם ההפרש (כ300 ש"ח) שווה את ההבדל? והאם הסכום הגבוה של מקלארן מעיד על האיכות או שמעיד על המותג?

ממש אשמח לעזרה ואם יש לך המלצה על טיולון אחר יותר טוב אני פתוחה לשמוע... תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון איכותי מגיל 0

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    08/03/2017

שלום שרון,

אני לא ממליץ על אף אחד מהם. אני ממליץ מאוד שהטיולון יהיה דו כיווני ובשני הדגמים המושב הוא חד כיווני.

הייתי ממליץ על הפליפ XT2 של מאמאס אנד פאפאס שתגיע בקרוב לארץ, ניתן לרכוש את הדגם ללא האמבטיה.
    גם בוגבו בי5 מומלצת.
    בשני המקרים מדובר יהיה בטיולונים יקרים וקיים סיכוי שתרכשו עוד טיולון בעתיד הרחוק. למרות זאת חשיבות ההושבה של התינוק מול ההורה לדעתי גדולה פי כמה מכל דבר אחר.

בין הטיולונים ששאלת, לדעתי הג'וגר נוחה יותר לניוד והליכה, נוחה יותר לקיפול ובעלת סל גדול ונגיש יותר.

במקלארן XLR מקבלים מושב רחב יותר, מזרן פנימי נוסף וכיסוי רגליים, כמו כן הגלגלים גדולים יותר ולכן לדעתי לניו בורן היא עדיפה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו