טיולון יויו וטיולון עם ידית משנה כיוון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון יויו וטיולון עם ידית משנה כיוון
    טלי
    09/03/2017

רציתי לשאול מדוע טיולון יויו כל כך יקר ומה מצדיק את המחיר, האם זה רק עניין של אופנה או השילדה חזקה במיוחד לטיולון קל משקל לעומת טיולונים קומפקטים אחרים שעולים כמחצית המחיר כמו בובו, יויה,ננו או טאי טאי שהוא גם קל משקל יחסית ולא יקר כמו היויו. זה כבר מתחיל להיות מבלבל כי הכל נראה מאוד דומה אבל יותר זול במחיר. השאלה שלי מתייחסת לפרמטר החומרים שמהם עשויה היויו כמו שילדה, ריפוד, מבחני בטיחות והאם נוח להתנייד עם היויו על מידרכה עירונית לעומת טיולונים קומפקטים אחרים ולא יוקרתיים שעולים כמה מאות שקלים .אני שואלת כי אין דרך לדעת חוץ מלקנות את העגלה ולנסות אותה בחוץ שאלה נוספת היא איזה טיולונים קיימים בשוק שבהם קיממת ידית משנה כיוון כך שפני הילד להורה, שאפשר לרכוש באופן נפרד ולא חלק מעגלה משולבת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    09/03/2017

שלום טלי,

משלמים יותר על המותג והאופנה. כמו כן סביר שאיכות החומרים וההרכבה טובים יותר מעגלות מקבילות. בסין ניתן לייצר לדוגמא טיולון ב- 50 דולר ואת אותו טיולון בדיוק במחיר כפול שבו איכות הברזל, פלסטיק (יש ממוחזר, לא ממוחזר, רמות קשיחות שונות וכו'), איכות גלגלים וקפיצים וכו'. בקיצור גם בפרטים הקטנים יש רמת איכות סופר גובהה או נמוכה.
    היויו הוכיחה עצמה כעגלה אמינה וחזקה, יש לה יכולת ניוד מעולה במדרכות ומשטחים ישרים (אני מעריך שמעבר היא תהיה קשה יותר לתמרון אך כך יהיה בכל טיולון עם גלגלים קטנים).
    מצד שני הבובו מוכיח עצמו כמוצר עם תמורה טובה למחיר כך שבאמת קשה לי לתת תשובה מלבד זו שאני ממליץ ללכת עם הילד לחנות, להושיבו בעגלה ולטייל בחנות ומחוצה לה, לנסות לתפעל את המוצר לבד ולקפל לבד ולהחליט האם הפער מוצדק.
    אפשר גם לבדוק את הבייבי ג'וגר סיטי תור.

לגבי העגלות, לא קיימות יותר עגלות עם ידית עוברת, הן עברו מהעולם בעיקר בגלל שלא היו נוחות לניוד.
    ישנן עגלות עם מושב מתהפך, רובן נמכרות עם אמבטיה וגם אלו שלו יחסית יקרות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון עם מושב מתהפך וסיטי טור

טלי
    11/03/2017

בהמשך לתשובתך, אילו טיולונים קיימים בשוק שבהם ניתן להפוך את מושב הטיולון לכיוון ההורה, ומבין כל אילו איזה נחשב להכי קל משקל. לגבי בייבי ג'וגר סיטי טור, האם מומלצת ומשתווה ליויו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    11/03/2017

שלום טלי,

לצערי לא קיים מוצר כזה בשוק. ניתן או לרכוש רק שלדה וטיולון דו כיווני מעגלות משולבות כדוגמאת גרקו איבו, ג'ואי כרום או ארמדילו פליפ. יהיה מדובר בטיולונים כבדים משמעותית מהיויו וגדולים יותר בקיפול.

הבייבי ג'וגר סיטי תור עושה רושם של טיולון טוב, הקיפול קל, קטן כמו היויו והא נוח לניוד. אני פחות אוהב את הבדים שלו ולכן ממליץ לרכוש מזרן עגלה קומפי קוש שיפתור את בעיית איכות הבד והנוחות. סה"כ זולה משמעותית מהיויו ולכן אני חושב שהיא שווה בדיקה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו