בוגבו בי 5 או אויסטר 2 (או אחת אחרת)?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בוגבו בי 5 או אויסטר 2 (או אחת אחרת)?
    שירן
    09/03/2017

היי קובי,
    בחיפושים אחר העגלה שתתן את המענה המספק ביותר לצרכים שלנו נשארנו עם הפיינאליסטיות בוגבו בי 5 ואויסטר 2.

פסלנו את: אינגלזינה טרילוג'י כי לא אהבנו את הצורך בהנפה בפתיחה ואת הסלקל, את הממבה פלוס כי נכנסה לרכב בקושי רב, את המוצי IGO על הכבדות והגודל לאחר הקיפול, לפג פרגו לא התחברנו, הרגשנו שהמנגנון תפעול של גב הטיולון לא משהו.

כאמור נשארנו עם השתיים הנ"ל ואנחנו מתלבטים במה לבחור. בבי 5 התלהבנו מהגודל לאחר הקיפול ואת הקיפול הנוח בשני מצבי הטיולון. באויסטר 2 אהבנו את גודל האמבטיה, את זה שניתן לכוונן את הרגליים של התינוק ושיש פגוש (אם כי צריך לפרק אותו לטובת הקיפול). בבי 5 ראינו שיש אופציה לצילון קיץ, באויסטר עוד לא מצאנו מענה כזה. לא ממש נרתענו מהקיפול של האויסטר למרות מה שנכתב (רק בעייתי כשהטיולון נגד הכיוון). עשינו מבחן של עליה וירידה ממדרכה, התרשמנו שהאויסטר עמדה בו טוב יותר.

הפרמטרים שחשובים לנו הם: נוחות התינוק, גודל ומשקל (רכב קטן), היגוי נוח ויציבות.

השאלה שלנו היא מה עדיף מבין שתיהן, במי מהן הבדים יותר נעימים, והאם יש פתרון לצילון קיץ לאויסטר כמו בבוגבו.
    כמו כן, האם יש עגלה נוספת מלבד אלה שפסלנו שפספסנו (כמובן עם טיולון דו כיווני ומצב שכיבה)?

תודה רבה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    10/03/2017

שלום שירן,

זה די מתפצל בין נוחות מעולה להורה בבי לבין נוחות טובה יותר לתינוק באויסטר על חשבון נוחות ההורה, קיפול מסורבל וגדול (האם בדקתם ברכב כי הגודל די דומה לממבה פלוס פרט לרוחב). הבדים של שני העגלות טובים אבל אני ממליץ תמיד לרכוש מזרן לטיולון שישדרג פי כמה את הנוחות והנעימות (ההמלצה שלי היא על מזרן קומפי קוש). האויסטר תהיה נוחה יותר לתמרון ועלית/ירידת מדרכות אודות לגלגלים יותר גדולים.
    אני תמיד בעד נוחות לתינוק ונוחות תמרון ובשני אלו אני חושב שהאויסטר עדיפה, אם אתם מסתדרים לבד עם התפעול והקיפול אז לכו עליה.

אין לי המלצות נוספות שיתאימו לדרישות שהצבתם ולאחר העגלות שפסלתם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! שאלה לגבי הצללת קיץ

שירן
    10/03/2017

תודה רבה על התשובות וההסברים.

לגבי הצללת קיץ- באויסטר לצילון אין פתחי אוורור (כמו באינגלזינה למשל). בבי 5 ניתן לפתור את זה ע"י צילון קיץ. האם יש פתרון דומה באויסטר (לא מצאתי)?

דבר נוסף- חברה אומרת שפסלנו את הפג פרגו מהר מידי (יכול להיות שהיינו עייפים כשהגענו לבחון אותה). האם תוכל בבקשה להשוות אותה מבחינת גודל לאחר קיפול ומשקל לאויסטר? האויסטר נכנסה לנו לרכב כאשר הטיולון מורכב עם כיוון הנסיעה (או כמובן בפירוק הטיולון).

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    11/03/2017

שלום שירן,

יש תוספות הצללה אוניברסליות אך בניגוד לזו של הבי הן אטומות לאיוורור.

הפג היא אחת המומלצות ולדעתי מוצלחת מהאויסטר. היא נוחה לקיפול ואמורה להכנס לרכב קטן.
    א. אני ממליץ לבדוק אותה בחנות אחרת מזו שראיתם בה את האויסטר.
    ב. אני ממליץ לבדוק עם שלדת S שהיא המוצלחת ביותר. באם יש בעיות בהכנסה לרכב אז אפשר ללכת על שלדת ה-51 אשר צרה משמעותית אך פחות נוחה לניוד ובלימת זעזועים בהשוואה לS אבל לא בהשוואה לאויסטר. עם שלדת S היא קטנה יותר מהאויסטר בנפח אך רחבה יותר ב- 5 ס"מ. עם שלדת 51 היא קטנה בנפח וצרה ב- 4 ס"מ בהשוואה לאויסטר. הכוונה למצב מקופל יחד עם טיולון כאשר בפג לא צריך לפרק את המעקה.
    מבחינת משקל הן די דומות במשקלים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו