מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בחירה של עגלה מומלצתאיילה12/03/2017
שלום קובי,
אציין שרק אתמול גיליתי את הפורום שלך אחרי שבמשך 8 חודשים אני עושה סקר עגלות ובעיון קצר יכלתי לחסוך המון! אז שאפו וכל הכבוד על העזרה ועל הידע..
אז כמו שרשמתי כבר ראיתי כמעט את כל העגלות שיש.. גם אלה שהמלצת עליהם בעיקרון נשארתי עם 2 עגלות האינגליזינה טרילוגי והפג פרגו ששתיהן איטלקיות ועל אותו רעיון ( אמבטיה עם אופציה להרמה, רשת גם באמבטיה וגם בטיולון, מתקפל עם הטיולון בשני הכיוונים, קלה לקיפול, עד 11 קילו, בדים נעימים, גלגלים נוחים עם אופציה לנעילה קדמית וכו'..) לגבי הפג פרגו גם אם כן אז רק את הדגם של 2016 (לא הספורטיבו) כי 2017 הבד מרגיש עבה יותר.. לגבי האינגליזינה זה הדגם של הטרילוגי (מפריע לי החיצוניות שלה בעיקר חוץ מזה היא עונה על כל הצרכים..)
אני מעדיפה לא להחליף עגלה כמו שהרוב עושים אחרי חצי שנה ושתישאר לעוד כמה שנים ושיהיה אופציה להוסיף טרמפיסט אם יש לך עגלה אחרת שדומה לקריטריונים שציינתי אשמח לשמוע וגם על מה אתה ממליץ יותר..
(אני עם רכב כל הזמן וקומה נמוכה)
תודה מראש על התשובה, סליחה על האורך ושיהיה חג שמח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר12/03/2017שלום איילה,
אני מניח שבפג כוונתך לדגם הבוק פלוס כי לא ציינת.
אני באופן אישי ממליץ יותר על הבוק של פג מכיוון שברוב התחומים היא עולה על הטרילוג'י.
לטרילוג'י יתרון מרכזי והוא גודל הקיפול הדי קומפקטי.
הם משתמשים במנגון קיפול שנקרא מטריה ולדעתי הטכנולוגיות היום מאפשרות קיפול קטן וקומפקטי מבלי להשתמש במנגון המטריה. במגנון המטריה למעשה מקבלים שלדה שהיא רופפת (אין בעיית חוזק או אמינות) אשר גורמת לניוד להיות קשה יותר בעיקר כשרוצים להשתמש ביד אחת. סל החפצים קטן ולא נגיש ומושב הטיולון לא קשיח כולו. לעומת זאת בפג אין את החסרונות האלו ומקבלים קיפול שהוא יותר גדול אך עדיין נכנס לכל רכב, בנוסף הסל קל של פג בטיחותי יותר מאשר האינגלזינה.
בפג הייתי ממליץ לשדרג לשלדת S שתשפר עוד יותר את נוחות הניוד ובלימת הזעזועים. שתיהן שוקלות פחות מ- 11, לגבי הרשת באינגלזינה יש ובפג רק בגרסאות הקומפלטו או הפופאפ והכוונה היא לאמבטיה, בטיולונים יש פתח הצצה והאיוורור נעשה ע"י הסרת חלק מהגגון אך לא נשארת רשת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
איילה14/03/2017תודה על התשובה ראיתי שוב את האינגליזינה והיא הייתה נראית לי קצת לא יציבה ומתנדנדת אז כרגע היא לא אופציה..
נשארתי עם הפג פרגו בוק פלוס 2016 שילדה S או 51.. רציתי לדעת מה ההבדל בין השילדות.. בנוסף האם יש עגלות מומלצות אחרות? ראיתי את המוצי אבל הבנתי שהיא קצת כבדה וגם האויסטר 2 אהבתי... כמובן פתוחה להצעות לעגלות נוספות עם בדים נושמים ושאפשר לכבס, יציבה, לא רחבה מידי, רשת איוורור בטיולון ובאמבטיה ולא נמוכה כמו הבוגבו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר14/03/2017שלום איילה,
בשלדת S הגלגלים הם למעשה זהים לצמיג אוויר רק ללא אוויר מה שיוצר נוחות ניוד ובלימת זעזועים טובים יותר, כמו כן הידית דמוית עור למגע נעים יותר ובלאי נמוך יותר. מצד שני היא כבדה בכ- קילו מה- 51 ורוחבה 59 ס"מ לעומת 51 ס"מ.
לדעתי בהתאם לדרישות שלך הפג עונה עליהן והייתי מתמקד בה, אני חושב שהיא עדיפה על האויסטר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה...
איילה16/03/2017תודה, שמתי לב שפג אין רשת בטיולון עד כמה זה קריטי מבחינת אויר לתינוק?
גם במוצי אין וראיתי את המליבו גם שם אין.. יש עגלה שכן יש בטיולון רשת? חוץ מהאינגליזינה טרילוג'י..
כבר התייאשתי לא מצאתי משהו שעונה על כל הדרישות ויש לי חודש ללידה.. תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר16/03/2017שלום איילה,
לצערי רוב היצרנים חושבים על השוק האירופאי הקר ושוכחים את מדינתנו הקטנה.
בהחלט מועיל שיש רשת איוורור שגם תכניס טיפה קרני שמש שיספקו ויטמין D שכל כך חשוב לתינוקות.
אני ממליץ לך לבדוק את עגלת הרטן VIP, שם יש רשת איוורור גם באמבטיה וגם בטיולון יש גגון עם פתח הצצה אטום, יש פתח נוסף עם רשת לאיוורור וגם ניתן להסיר חלק מהגגון לאיוורור כמו כן הגגון מסנן UV+50 שזה נפלא. אם לחשוב על טובת התינוק אז בהרטן זו המהות של החברה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)