הבדל בין עגלת ג'וי לבוגובו - אמבטיה נוחה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• הבדל בין עגלת ג'וי לבוגובו - אמבטיה נוחה
    קובי סופר
    15/03/2017

שלום,
    ראיתי בחנות המון עגלות ומבולבלת... עגלת ג'וי שהייתה יחסית במחיר סביר נראתה מתאימה...אך לא בטוחה עדיין אם מתאימה לדרישות שלי...
    צריכה עגלה לא כבדנ לגמרי כי יש עליה של שתי קומות..
    שהאמבטיה תהיה נוחה
    אני גבוהה יחסית אז שלא תהיה נמוכה
    הבד עצמו שיגן טוב מהשמש..
    תודה רבה מראש
    מלכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/03/2017

שלום מלכה,

היא יחסית גבוהה, נוחות הניוד סבירה. הקיפול יחסית גדול והמשקל סביר ולכן לעלייה במדרגות אני לא חושב שהיא תהיה הכי נוחה. מצד שני אלו שכן יהיו נוחות יהיו נמוכות וצרות כדוגמאת הבי. הבד סביר. ההגנה מהשמש בינונית.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה מומלצת

מלכה
    16/03/2017

איזו עגלה כן מומלצת מבחינת נוחות ניידות וקיפול וגם למישהי יחסית גבוהה...האם אתה חושב שיותר משתלם לקנות עגלה עם אמבטיה פשוטה יחסית ואחרי חצי שנה לקנות טיולון נוח לניידות? הרבה ממליצים על הבייבי גוגר אבל היא לא כבדה מדי לעליה במדרגות?
    תודה רבה,
    מלכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/03/2017

שלום מלכה,

שוב, אין מוצר שמשלב גובה, נוחות ניוד ומשקל קל באחד.
    הבייבי ג'וגר נותנת אמבטיה גבוהה אבל הטיולון חד כיווני, היא דווקא נחשבת ליחסית קלה (9 ק"ג) אבל החיסרון הגדול שלה לדעתי וגם אם תרכשי עגלה זולה עם אמבטיה ואחר טיולון הוא שהטיולון חד כיווני. מומלץ שהתינוקות יהיו מול ההורים עד גיל שנה פלוס.

לצורך שלך הייתי ממליץ על הבי ולהתפשר על הגובה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו