עריסת תינוק שמתחברת למיטה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עריסת תינוק שמתחברת למיטה
    רונה
    18/03/2017

שלום קובי,
    1. אני מעוניינת להשכיר עריסה לתינוק המתחברת למיטה. זהו ילד ראשון כך שאין לי ניסיון בזה אבל קיבלתי על כך המלצות מחברות. האם זה מומלץ? האם יש עריסה מתחברת שאתה ממליצה עליה?

2. איזה מזרן בטוח ומומלץ לעריסת תינוק? למיטה קנינו את האמיג'ן פלוס, וקלטתי למעשה שהשקענו במזרן שהתינוק לא הולך להנות ממנו בחודשים הראשונים?

3. מבחינת מצעים לעריסה/ מיטה ומשטח החתלה, מה חשוב לוודא מבחינת עובי וחומרים?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    19/03/2017

שלום רונה,

1. איני יכול להמליץ על אף דגם מכיוון שמדובר במוצר לא תקני.
    2. בעריסה אין צורך במזרן משודרג מכיוון שאם משכיבים על הגב התינוקות לא מסוגלים להתהפך עד גיל 3 חודשים ולכן היצרנים לא מייצרים מזרנים יקרים לעריסות.
    3. אין חשיבויות רק הייתי ממליץ שיהיה 100% כותנה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך בנוגע לעריסה

רונה
    19/03/2017

היי קובי,

תודה רבה על התשובה. מאד הופעתי שהעריסה אינה תקנית. תוכל להסביר למה? באתר של "מטחברת" הם כותבים שהעריסה שלהם היא בעלת אישור של מכון התקנים הישראלי, האם זה לא נכון?

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    19/03/2017

שלום רונה,

את השאלה למה לא תקני צריך להפנות למכון התקנים. אני יודע שהם אינם מאשרים מיטות/עריסות אשר נצמדות למיטת ההורה. ניסתי לייבא מוצר כזה ומראש הודיעו לי שיפסל.
    לגבי מיטחברת, יתכן ויש אישור! גם אם יש אישור צריך לבקש תעודת בדיקה ולראות מה נבדק. כמו כן תעודת הבדיקה מעידה רק על בדיקת יחידה אחת שהיצרן שם במכון התקנים ולא מעידה על פס ייצור שלם. היות והמוצר מיוצר בארץ ואנו רוצים לדעתי שפס הייצור תואם למה שנבדק אז יש צורך שלמוצר יהיה תו תקן וסימון של תו תקן. אי לכך אני פחות ממליץ לרכוש מוצר שמיוצר בארץ ויש לו אישור מכון התקנים. במוצרי ייבוא זה שונה מכיוון שמעבר לאישור בכל משלוח יש בדיקה פיזית במחסן של המשלוח במטרה לראות שהוא תואם למוצר שנבדק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו