כסא בטיחות לתינוק בן חצי שנה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות לתינוק בן חצי שנה
    לירון
    20/03/2017

שלום קובי,
    ברצוני לקנות כסא בטיחות לרכב לתינוק בן חצי שנה ..
    יש לי כבר סל קל קל אטון 4 לרכב אחד אז חשבתי לקנות כבר כסא בטיחות לרכב השני ,לשם קנייה לטווח הארוך.

הציקו אומנם מקום 1- אך קטן נראה וצפוף
    אני מתעיינת בכיסאות של ברייטקס - מה ההבדל או מה עדיף מבחינת בטיחות- המרתון או הבולוורד?

על איזה כסא בטיחות היית ממליץ שהנו בטיחותי וטוב ?

האם המקסי עולה על הברייטקס?
    או שמא אתה מכיר מנסיונך המקצועי כסא אחר שהנו טוב לא פחות? אם לא יותר..:)

תודה רבה , לירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    20/03/2017

שלום לירון,

אני ממליץ על המושבים האמריקאים ולכן פחות על המקסי קוזי למרות שבארץ יש מקסי קוזי אמריקאי ורמת בטיחותו גבוהה אבל הוא יקר ורמת הבטיחות של ברייטקס שנמכר סביב אותו מחיר גבוהה יותר, כנ"ל לגבי הצ'יקו.
    מניסיון אישי הצ'יקו לא צפוף הילד שלי ישב בו בכיף עד גיל 5 שנים ואם לא הייתה לו אחות גם היה ממשיך לשרת עוד.
    לגבי ברייטקס, הדירוגים די קרובים ולכן המרתון שהוא הזול יותר מומלץ לדעתי יותר, ההבדל היחיד הוא שבבולווארד הגנת הראש מסיבית יותר.
    אופציה נוספת זה כסא הבטיחות של גרקו מדגם מיילסטון שקיבל ציון מירבי והוא גם ישרת כבוסטר בעתיד. ההמלצות שלי הן על צ'יקו כעדיפות ראשונה, ברייטקס כאופציה שניה וגרקו כאופציה השלישית.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו