מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה על עגלה: אינגליזינה/ג'ואי כרום דה לוקס/איזיחן20/03/2017
שלום,
הריון ראשון. מחפשים עגלה טובה שתהיה יציבה ותישאר לטווח ארוך. שתתאים מגיל אפס. טיולון 3 מצבים דו כיווני, אמבטיה נוחה ומרווחת, לא נמוכה ולא גבוהה מידי, ניתן לכבד ריפוד ולהסירו בקלות, קיפול והרכבה מהירים ונוחים, לא כבדה מידי. בקיצור עגלה טובה ומומלצת.
מתלבטים בין אינגליזינה, ג'ואי כרום דה לוקס ואיזי ווקר MOSEY. אשמח בעיקר לשמוע על חסרונות של כל אחת מעגלות אלו. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה בבקשה
חן20/03/2017האם אפשר להשכיב את התינוק באמבטיה של העגלה בחודש חודשיים הראשונים או שחייב עריסה? אם כן חשוב לנו שתהיה אמבטיה נוחה ומרווחת עם מזרן טוב
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר21/03/2017שלום חן,
מדובר בסגנונות שונים מאוד. הכרום זולה גם משמעותית מהאינגלזינה או הווקר. הווקר קצת פחות עונה לדרישות שלך לדעתי כי האמבטיה והטיולון יחסית צרים, כמו כן אני פחות אוהב את החיבור של האמבטיה לשלדה. הטרילוג'י תהיה נוחה יותר לקיפול מהכרום וקטנה משמעותית, האמבטיה והטיולון שלה הם המרווחים ביותר מבין השלושה והיא היחידה שמיוצרת באיטליה. הכרום תהיה נוחה יותר לניוד בגלגל גלגלים גדולים יותר ומבנה השלדה שלה, הסל של גם גדול יותר מהטרילוג'י. אני חושב שלסיכום הטרילוג'י איכותית יותר מבחינת חוזק, בדים ואיכות הרכבה אבל בגלל זה גם הפרש המחיר.
אפשר שתינוק ישן באמבטיה כתחליף לעריסה. חשוב שהאמבטיה תהיה מרווחת ויהיה לה מזרן טוב, בטרילוג'י לדוגמא הייתי ממליץ לרכוש מזרן לאמבטיה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי המזרן
חן21/03/2017תודה על התשובה.
כנראה שנלך על הטרילוגי. יש לי עוד כמה שאלות בבקשה:
1. הבנתי שלא כדאי לקנות את הסלקל שלה, זה נכון?
2. איך היציבות וההיגוי של העגלה?
3. איזה מזרן היית ממליץ לקנות? האם יש לך המלצה על חברה מסוימת?
4.האם מזרן זה יוכל לשמש גם לאמבטיה וגם לטיולון? (הבנתי שהגב של הטיולון לא קשיח לחלוטין וחייב מזרן)
5. יש דגשים נוספים שחשוב שאדע לגבי עגלה זו?
שוב תודה,
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד 2 שאלות..
חן22/03/20176. הבנתי שאין לטיולון כיסוי לרגליים - עד כמה זה קריטי?
7. האם יש לה כיסוי נגד שמש,גשם,יתושים וכו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר22/03/2017שלום חן,
1. נכון, יש סל קלים טובים ממנו אבל לא תוכלו לחברם על העגלה ולא שזה מומלץ.
2. יציבה מאוד, היגוי סביר.
3. אין המלצה, יש מקורי ולא מקוריים. הייתי ממליץ על המקורי כי האמבטיה ניתנת לכיוונון ולדעתי עם המקורי יהיה יותר נח לכוונן.
4. יש מזרני עגלה שיתאימו לאמבטיה אך היצרנים לא מציינים זאת ולכן אני פחות ממליץ. לטיולון הייתי ממליץ לרכוש מזרן קומפי קוש שישדרג את הנוחות ויהפוך את הקשיחות למושב רך ומפנק.
5.לא משהו מיוחד, כמו בכל עגלה אני ממליץ להתנסות בתפעול והקיפול לבד, לטייל עם העגלה בחנות ומחוצה לה ועדיף עם משקל בתוכה ואז לראות אם מתחברים לכל אלו.
6. אין. לא קריטי. אפשר לרכוש שק שינה שיהיה יעיל ונעים יותר באם יש צורך. במדינתו זה די מיותר ושמיכה טובה מספיקה.
7. אמורים להיות ואם לא נמכרים המקוריים אפשר לחבר לא מקוריים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמזרן לאמבטיה
חן23/03/2017תודה על התשובות המפורטות!
לגבי 3. המזרן המקורי הכוונה למזרן של חברת אינגליזינה? כאילו זה שעולה עוד 150 ש"ח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר24/03/2017שלום חן,
זו בדיוק כוונתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה :)
חן24/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)