מחפש מנשא שמתאים לטיולים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מחפש מנשא שמתאים לטיולים
    יהונתן
    21/03/2017

שלום אני מחפש מנשא בעיקר בשביל טיולים מה מומלץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפש מנשא שמתאים לטיולים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    21/03/2017

שלום יהונתן,

ממה שנמכר בחנויות והתנסות שלי, הצ'יקו קאדי נותן תמורה טובה למחיר. תלוי גם עד כמה מקצועי מחפשים. אני ממליץ למדוד יחד עם תינוק ולראות מה נח לשניכם. אם זה לא לשימוש מקצועי וארוך הייתי ממליץ להתחיל מהזול ולטפס ברמות המחיר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה לגבי מנשא

יהונתן
    22/03/2017

תודה
    ממה שכתוב באינטרנט המנשא מתאים מגיל חצי שנה-
    אנחנו מעדיפים מנשא מגיל לידה והלאה-
    נשמח להמלצה...
    המנשא מיועד בעיקר למסלולים משפחתיים ארוכים.
    ראינו המלצות על מנשא we ועל מנשא אאוטדורס של בייבי ביורן-
    האם הם מומלצים? כמו כן האאוטדורס יקר הרבה יותר- האם הוא מספק יתרון משמעותי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/03/2017

שלום יהונתן,

אני פחות ממליץ על המנשאים המשולבים כמנשאי טיולים. מנשאי הטיולים יעודיים לשם מטרה אחת בעוד שהמושלבים הם בעיקר בנויים כמנשאי חזה ליומיום ויהיו פחות נוחים להורה ולתינוק בעת טיול.

הWE הוא מנשא די בסיסי שלא מאפשר בנשיאה על הבטן שהתינוק יהיה עם הפנים כלפי חוץ, הבדים בסיסיים יותר, אין כיסי אחסון ועוד. בתור מנשא ליומיום וטיולים בתור מנשא חזה הוא עדיף לדעתי האאוטדור על הWE ובאופן כללי מדובר במנשא מצוין אם כי יקר. הביקורות לגביו טובות יותר מWE וזאת על אף המחיר ולכן מבין השניים הייתי ממליץ להשקיע בו. בתור מנשא גב לדעתי הוא פחות יעיל מהמנשאים היעודיים לכך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנשא לטיולים לגיל חודשיים

יהונתן
    22/03/2017

תודה על התשובות- איזה מנשא מומלץ לטיולים כבר מגיל חודשיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/03/2017

שלום יהונתן,

זו בדיוק הבעיה, אין כזה ולכן הבייבי ביורן נותן פתרון לטווח הקצר. לטווח הארוך צריך לחכות לגיל חצי שנה ואני הייתי אפילו ממליץ 7-8 חודשים, אז כבר הולכים לכיוון מנשאי הגב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו