התלבטות לגבי מעבר לבוסטר

מנהל הפורום

 קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום
 
  • התלבטות לגבי מעבר לבוסטר
    מרים
    21/03/2017

    שלום,
    יש לי בת 3:3 (גבוהה כמו בת 4- 1.07, 16 קילו) שנכון לעכשיו יושבת באוטו בכסא מסוג bambinoking, וקטן בן שנה שישב עד עכשיו בסלקל.
    אני יודעת שמומלץ להישאר בסלקל כמה שיותר, אבל הוא ממש בוכה בנסיעות ואני מאמינה ששינוי כיוון הישיבה יעזור לו, אז לכבוד הגיעו לגיל שנה אני רוצה להעביר אותו לכסא תינוק.
    ההתלבטות היא אם לקנות לו כסא חדש ואת הגדולה להשאיר בכסא שהיה עד עכשיו, או להעביר אותו לכסא שלה ולקנות עבורה בוסטר (אנחנו מעדיפים את האפשרות הזו גם בגלל שיקול תקציבי וגם כי יהיה פחות צפוף באוטו עם הבוסטר).
    נשמח לשמוע מה מומלץ במצב כזה, וגם לאיזה נתונים כדאי לשים לב בקניה של בוסטר לילדה (הבוסטרים הפשוטים יכולים להתאים לגיל שלה? הם מספיק טובים מבחינת ההגנה שהם נותנים?)
    תודה מראש!

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי מעבר לבוסטר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תשובה

    קובי סופר
    21/03/2017

    שלום מרים,

    טכנית לפי החוק כבר אפשר שהגדולה תעבור לבוסטר והתינוק יכול לעבור לכיסא. הבעיה שלי היא שרמת הבטיחות של הכיסא שלכם היא לא רמה גבוהה.
    לגדולה הייתי ממליץ לרכוש בוסטר עם רצועות של גרקו כאשר ההמלצה שלי היא על הנאוטליוס אשר יחסית יקר. אופציות זולות יותר הן של אוונפלו המאסטרו או הסקיור קיד אשר יקר יותר.

    אם מתאפשר הייתי ממליץ לרכוש כיסא חדש, אפילו קוסקו סנרה שקצת פחות נח מהמבמבינו אבל בטוח בהרבה וגם תופס פחות מקום ברכב.

    בברכה,

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו