מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה על עגלה: בבה קאר/ פג פרגורז טולדנו23/03/2017
קובי שלום,
אשמח לעזרתך לגבי חוות דעת על פג פרגו 2017 ועל עגלת בבה קאר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר24/03/2017שלום רז,
תלוי מאוד מה הרצונות? בבה קאר בעיקר מקבלים עיצוב, אמבטיה מרופדת יותר, טיולון מרופד יותר ושוכב ישר יותר ולכן לדעתי עבור התינוק הבבה קאר תהיה יותר נח. בפג מצד שני מקבלים עגלה שקלה בכ- 3 ק"ג, נוחה יותר לקיפול, הגודל לאחר הקיפול קטן יותר והסל קל בטיחותי יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. שאלה נוספת
רז24/03/2017תודה רבה על המענה קובי.
ההתלבטות היא בין בבה קאר דגם היפ הופ לבין פג פרגו xl דגם בוק.
חשובה נוחות התינוק, קיפול נוח, שהסלקל יהיה בטיחותי ושהטיולון יהיה דו כיווני. הכוונה
בנוסף אשמח על דעתך לגבי עגלת מוצי איי גו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
רז26/03/2017
האם לבבה קאר יש סלקל משלו? ואם לא איזה סלקל מומלץ ובטיחותי?
בנוסף, בפג פרגו- האם יש הבדל משמעותי בין הדגמים של שנת 2016 לדגם שרשמתי של שנת 2017?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר26/03/2017שלום רז,
בנושא נוחות קיפול הפג מנצחת מבין ה- 3.
בנושא סל קל הפג מציעה סל קל בעל 5 כוכבי בטיחות בעוד בבה קאר מציעה סל קל בעל 3 כוכבי בטיחות. למוצי אפשר לחבר אטון 5 בעל 5 כוכבי בטיחות.
הפג הכי קלה במשקל מבין ה- 3.
המוצי מאוד צרה באמבטיה ומסורבלת בתפעול ולכן אני פחות ממליץ עליה. הבבה קאר הכי מרופדת והיא והפג יותר מרווחות מהמוצי. לדעתי הפג תתאים לדרישות שלכם הכי טוב.
לגבי דגמים, מלבד צבעים אין הבדל. הייתי ממליץ לשדרג לשלדת S.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה חביבה :)
רז טולדנו27/03/2017תודה רבה על המענה המקצועי קובי!!! זה עוזר לנו מאוד!!!
שאלה אחרונה חביבה,
מה אתה אומר על עגלת הגואי כרום שמבחינה כספית היא הכי זולה?
איך היא מבחינת הנוחות? קיפול? האם הסלקל שלה בטיחותי? האם הטיולון דו כיווני ויכול לשמש אותנו למשך כמה שנים שהילד יגדל בע"ה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר27/03/2017שלום רז,
צריך לזכור שהעגלות הזולות הן לא שיא האיכות והחוזק.
בתור תמורה למחיר אז אני כן חושב שהכרום מספקת תמורה מצויינת. יחסית העבירות סבירה, התפעול די נח, הקיפול די נח ובגודל סביר שיכנס לרוב הרכבים. הטיולון דו כיווני ובעל שכיבה יחסית ישרה כך שבסכום זול מקבלים די הרבה.
שימוש להרבה שנים קשה לומר, בטח שלילד אחד היא תספיק אבל קשה לדעתי איך היא תתמודד עם ילד שני ואם הבלאי הטבעי של איכות החומרים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
רז27/03/2017תודה רבה קובי!!
הקשבנו לעצתך והזמנו פג פרגו.
הגיוני שגם היינו צריכים להוסיף לה מזרן? או שחירטטו אותנו ?:/
אומנם ב80 שקלים, אבל עדיין..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר28/03/2017שלום רז,
כלל לא חירטטו, אם תעבור על תגובות שלי לגבי פג תראה שברובן (אם לא בכולם) אני כותב שמעבר למחיר צריך לרכוש מזרן נוסף לאמבטיה וגם בבוא העת לטיולון (המלצה שלי מזרן קומפי קוש לטיולון). בפג חסכו בריפודים נוחים לדעתי. כמו כן אני ממליץ לשדרג לשלדת S.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :)
רז טולדנו28/03/2017תודה רבה קובי. עזרת לנו מאוד וכייף שיש פורום כזה להתייעץ בו :)
וסתם לידע כללי, אני אישה :) חחח תודה על הכל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר28/03/2017קצת מקשה שאין תמונות :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)