מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת איה בייבי טורנדורויטל24/03/2017
שלום
אודה לייעוץ אם עגלת טורנדו מתאימה לי או עגלת טאי אטי
הדרישות:
יחסית לא כבדה
בולמי זעזעועים
מחיר לא יקר
ידית מתכווננת
רשת הצללה ואוורור
לגבי המשקל- חיפשתי את העגלה הכי קלה בשבילי (אני בתת משקל וקשה לי להרים) אך ראיתי שהבטיחות יורדת ביחס למשקל
ועוד שאלה קטנה:)
סלקל דונה האם כדאי?
תודה רבה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר24/03/2017שלום רויטל,
מבחינת משקל הטאי טאי מנצחת בנוקאוט.
מבחינת בולמים לטרונדו יש יתרון גדול.
מחיר, שתיהן סבירות.
ידית מתכווננת יש רק בטורנדו.
הצללה טובה יש בשתיהן.
לטורנדו יתרון נוסף והוא מושב דו כיווני.
היות ונושא המשקל הוא קריטי אני חושב שהטורנדו רחוקה ולהתאים לך. ההפרש הוא כמעט כפול ולכן אולי ללכת לכיוון של טאי טאי כן יכול לעזור לך.
לגבי דונה, אני פחות ממליץ. רמת הבטיחות בינונית. לא מומלץ שתינוקות ישהו בסל קל ברצף יותר מ- 30 דק' כך שזה בריאותית פחות מומלץ לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר.. עוד התלבטות
רויטל24/03/2017מבחינת בטיחות לתינוק- שתיהן טובות?
בולמי זעזועים כתבת יתרון לטורנדו- בטאי טאי אין?
כמעט אין מידע על הטורנדו, כמה היא שוקלת עם הטיולון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר26/03/2017שלום רויטל,
איני יודע משקל מדויק אבל מעריך שזה באזורים של 12-13 ק"ג ממה שהרמתי.
אני אישית פחות ממליץ על הטורנדו כי היא מסורבלת מאוד והטיולון בעל 3 מצבים שהשני בהם בעייתי מאוד. ממצב שוכב המצב ביניים הוא כמעט יושב ולדעתי חסר מצב בינהם כי תינוקות לא מסוגלים לשבת בזווית כזו בשלב המעבר ובטח שלא נעים לשכב בזמן שהם מסוגלים להיות במצב של חצי שכיבה.
לאור אלו והדרישות שלך אני חושב שהיא לא הכי מתאימה לך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה דעתך על עגלת ג'ואי לייטרקס?
רויטל30/03/2017
הבנתי שהחיסרון שלה זה שהטיולון לא דו כיווני- עד כמה זה חשוב? זה ילד ראשון שלי
היא יותר תתאים לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר31/03/2017שלום רויטל,
אני פחות ממליץ. א. כי הטיולון חד כיווני ומאוד חשוב שהתינוק יהיה מול ההורה ככל שניתן. ב. האמבטיה יושבת על הטיולון ולא על השלדה וזה מכביד ומסרבל את הסיפור. בסגנון של הלייטרקס יש את האיי.בי.סי דיזיין מינט אשר יותר מוצלחת לדעתי ונמכרת באזור אותו המחיר.
דגם הכרום של ג'ואי כבר דו כיווני ואולי שווה לבדוק אותו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)