סלקל סייבקס אטון קלאוד קיו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סלקל סייבקס אטון קלאוד קיו
    לינה
    24/03/2017

קובי שלום
    אני בחודש שביעי ומנסה להחליט על עגלה, מחכה להגעתה של ארמדילו x2. מנסה להתאים לה סלקל, ורציתי לדעת: האם הסל קל של סייבקס אשר ניתן להשכיבו יכול לבוא במקום אמבטיה? או שבכל מקרה עדיף לקנות אמבטיה? אשמח להסבר והמלצות/דיס המלצות.

תודה מראש
    לינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    24/03/2017

שלום לינה,

ממש לא מומלץ כתחליף לאמבטיה, הוא הרבה פחות נח מאמבטיה ואפילו מטיולון של עגלה שנשכב למצב ישר. כמו כן הוא כבד נורא ויקר נורא, היות והשימוש קצר אני חושב זו טעות להוציא כל כך הרבה כסף. את ההשקעה הגדולה צריך לעשות בכסא הבטיחות.
    בנוסף לא ניתן להשכיב בו על הבטן, לא ניתן לישון בו ברצף, הוא פחות סגור מאמבטיה ואלו הסיבות העיקריות והחשובות של הצורך באמבטיה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה

לינה
    24/03/2017

מה שהסברת תואם את תחושת הבטן שהיתה לי.
    האם אתה ממליץ אם ככה על סל קל אטון בייסיק לעגלת ארמדילו xt2? (ביררתי בחנויות אמרו שתגיע עוד כחודש וחצי ותעלה 3,500 שח, אם ארגיש לחוצה עד אז אקח את הארמדילו xt הקיימת).
    הבייסיק זול בהרבה מה Q השאלה אם זה בא על חשבון בטיחות ונוחות. האם יש לך המלצה אחרת לסל קל המתאים לעגלת ארמדילו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/03/2017

שלום לינה,

הבייסיק קיבל דירוג שווה ערך של 4 כוכבים מתוך 5.
    האטון 5 או Q קיבלו דירוג שווה ערך של 5/5.
    מעבר לכך יש הבדל נוחות והבדל בטיב הבד. מה שכן לא הייתי ממהר לשלם על הQ כי ה- 5 זול יותר לעיתים בכמה מאות שקלים ועל הQ משלמים בעיקר בשל העיצוב היות והם זהים מבחינת בד, בטיחות והגנה. שאר הסל קלים קיבלו דירוגים של 4 כוכבים ומטה כך שהמלצתי היא האטון 5 ואם קשה לשלם את ההפרש אז הבייסיק בסך הכל עושה את העבודה היטב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו