מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות על עגלה לילד ראשוןנעה26/03/2017
שלום ,
רציתי להתייעץ לגבי עגלה.. אנחנו כבר ממש מבולבלים
ילד ראשון כך שאנחנו רוצים עגלה שתחזיק לכמה שנים ותעבור כמה ילדים
חשוב לנו מאוד הנוחות של הקיפול אבל מצד שני גם הבטיחות והנוחות של התינוק, אנחנו מכירים את הבייבי גוגר ממשפחה קרובה ומאוד אוהבים אבל דווקא ראיתי שפחות המלצת עליה..
אנחנו מצד אחד גרים בעיר אך אוהבים לצאת ו2 המשפחות גרות ביישוב וקיבוץ כך שגם נרצה עגלה שתהיה עמידה לטיולים...
ממה שראינו עד עכשיו זה הסיטי מיני (4 גלגלים)- שם הגובה, הקיפול והגלגלים נראו לנו חזקים אך היא באה ללא אמבטיה ולכן המחיר מהווה שיקול וכן טיולון חד כיווני
את הגרקו אבו לא אהבנו בגלל גודל הקיפול שלה ומשהו בה הרגיש לנו לא יציב
וכעת גם נוספה הסייבקס איריס לרשימה..
אשמח לדעתך על שלושתם וכמובן שאם יש לך עגלה שלא חשבנו עליה נשמח לשמוע! (תקציב של 2500 לערך כיון שאנו מעוניינים בסלקל של צ'יקו קייפיט 30- חשוב לי יותר הבטיחות באוטו מאשר ההתאמה שלה לעגלה, אין לי כוונה לטייל עם סלקל)
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר26/03/2017שלום נעה,
על הג'וגר אני פחות ממליץ מהרבה סיבות אבל הגדולה שבהן היא המושב החד כיווני.
על האייריס אני פחות ממליץ כי המושב לא נשכב למצב ישר אלא לתנוחת עירסול עם שקע בין הגב לישבן.
האיבו פחות ידידותית וגם פחות בנויה לשטח קשה.
הבעיה של עגלות קלות ונוחות לקיפול היא שהן תמיד יגיעו אם פחות דברים כמו מושב חד כיווני, בד דק, רוחב צר ועוד.
לכן אם תאמרו לי בסדר יורד מהכי חשוב עד הכי פחות חשוב אוכל לכוונן אבל גם אז יהיה די קשה בתקציב הזה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נעה26/03/2017תודה על התגובה המהירה.
אשמח לדעת מהם הסיבות האחרות שאתה לא ממליץ על הגוגר כיוון שראינו שיש להם עגלה חדשה- פרימייר שהטיולון דו כיווני. מה אתה אומר עליה? האם שווה להשקיע בה?
סדר העדיפויות שלנו כרגע הוא יציבות, קיפול נוח (עדיף ביד אחת), ללא שקע בין ישבן לגב, מחיר, דו כיווני.. זה בגדול נראה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה על הדרך..
נעה26/03/2017נזכרתי שראיתי שכתבת כאן על הארמדילו. כשראיתי אותה בחנות לא התחברתי כי האמבטיה מאוד קטנה וכן המצבי ישיבה/ שכיבה היו בעייתיים (שוכב מדי או יושב מדי). אבל כתבת שהדגם החדש יותר טוב, מה השינויים שנעשו בו?
אי קוראים לדגם החדש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר27/03/2017שלום נעה,
על הפרמייר אני פחות ממליץ מכיוון שהטיולון כן עם השקע.
בפליפ החדשה אין שינוי בגודל האמבטיה או במצבי הטיולון.
אמור להגיע למאמאס אנד פאפאס דגם שנקרא אוקרו שזה למעשה פליפ משודרגת מבחינת רוחב, אין צפי מתי תגיע ומחיר, להערכתי גם תהיה כבדה וגדולה יותר בקיפול ומצד שני תספק נוחות טובה יותר לתינוק. הייתי ממליץ לכם לבדוק את הפג בוק שעונה לדרישות רק יחסית כבדה בהשוואה לג'וגר (סיטי מיני).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)