מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- פרגו איזי דרייב 51 או טרילוגי של שילבליטל30/03/2017
היי
אני מתלבטת בין שני הדגמים הנ"ל (יחסית דומים)
חשוב לי מבחינת כמה פרמטרים ורציתי דעתך
הקיפול- מה יותר נוח?
הטיולון- איזה מהם יותר טוב?
מביהנם הצללה יותר טובה עם אוורור?
אם שתיהן לא טובות, האם יש דגם אחר אותו תוכל להמליץ לי באותו משקל עגלה?
תודה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר31/03/2017שלום ליטל,
לדעתי הטרילוג'י תואמת יותר לדרישות. הקיפול נח יותר בהרבה והטיולון מרופד טיפה טוב יותר (לשתיהן הייתי ממליץ לרכוש מזרן קומפי קוש כי הטיולונים לא מספקים תמיכה קשיחה מלאה). בשתיהן ההצללה סבירה. איוורור יהיה רק עם תוציאו עם רוכסן את החלק האחורי של הגגון.
הייתי ממליץ לבדוק את הארמדילו פליפ XT שתהיה נוחה יותר לניוד, תספק תמיכה קשיחה מלאה בטיולון, הצללה טובה יותר, סל גדול יותר וגם פתח איוורור. אם יש זמן שווה לחכות לפליפ XT 2 שתגיע גם עם מעקה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבדוק את הדגם שכתבת לי
ליטל01/04/2017בנוסף ליתר ביטחו, גיליתי את הדגם הזה CAM Fluido Amore Mio:
https://www.youtube.com/watch?v=7yWiFQ41akE
נראה שהקיפול קצת לא סטנדרטי, מה דעתך עליו.? אין הרבה מידע באינטרנט
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה . אבדוק לגבי הדגם שכתבת בהקדם
ליטל01/04/2017בנוסף ליתר ביטחון התסכלתי על עגלת CAM Fluido Amore
מה דעתך על העגלה הזו? האמבטיה זהה לטרילוגי, הקיפול לא סטנדרטי אבל אין הרבה ביקורות עליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר01/04/2017שלום ליטל,
לדעתי פחות מוצלחת. הקיפול מסורבל וגדול יותר ועדיין סובלת מרוב החסרונות של הפג והאניגלזינה. מחויבת ברכישה עם סל קל של קאם אשר רמת בטיחותו נמוכה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)