המלצה על עגלה ג'ויה לייטרקס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על עגלה ג'ויה לייטרקס
    אירית
    31/03/2017

שלום אשמח לקבל המלצה על ג'ויה דגם לייטרקס - יתרונות / חסרונות ... לא מצאתי עליה חוות דעות
    ראיתי בחנות נראת קלה נוחה עם אמבטיה...במחיר טוב...
    השאלה מה הקצ' בה? הרושם שאני קיבלתי שזה דגם כמו הבייבי ג'וגר רק בחצי מחיר ?
    החיסרון היחידי שאני ראתי זה שהטיולון לא ניתן לשנות ל2 כיוונים
    זה הריון 3 - מחפשת משהו פרקטי ונוח ...אשמח לתובענות
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלת JOIE

אירית
    31/03/2017

זה הדגם:
    עגלת תינוק Joie Litetrax 4 + סל שכיבה (אמבטיה) Joie Ramble

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    01/04/2017

שלום אירית,

אני אישית פחות אוהב מכיוון שסל השכיבה מתחבר על הטיולון ולא על שלדה נקיה ללא טיולון. דבר כזה מסרבל את הסיפור, המשקל כבד יותר, הקיפול גדול יותר והטיולון מתבלא לחינם.
    לדעתי איי.בי.סי דיזיין מינט אשר לא יקרה מהג'ואי בהרבה ואף קלה ממנה במשקל תהיה יותר יעילה, גם ניתן לחבר אמבטיה על השלדה, גם יש לה מערכת בולמי זעזועים טובה יותר, הבדים איכותיים יותר והאמבטיה גבוהה יותר.

בכל מקרה שתיהן עם אותו חיסרון של טיולון חד כיווני אבל האופציות הדומות להן עם טיולון דו כיווני עולות יותר מפי 2.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת אי.בי.סי

אירית
    02/04/2017

מה המחיר של דגם מינט - לא מכירה את הדגם...ראיתי את דגם סלסה 4 - ואהבתי מאוד אבל היא עולה סביב 3.5K שזה הבדל משמעותי מהג'ויה

תןדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/04/2017

שלום אירית,

המינט הוא דגם חדש ועדיין לא נפוץ בהרבה חנויות.
    לבקשת היבואן אני אוכל למסור מחיר רק בהודעה פרטית. את יכולה ליצור איתי קשר דרך דף הפייסבוק שלי - בייבי בוס ואשמח לענות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו