מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בבקשה המלצתך על טיולון איכותי ועמיד שיהיה נוח לתינוקJULI05/04/2017
הי קובי,
הבת שלנו בת 5 חודשים, ואנו מחפשים לה טיולון נוח ואיכותי שניתן לרכוש לבד ללא אמבטיה.
ראינו את שלושת הדגמים של מאמאס אנד פאפאס, ברייטקס בי אייגל 2017, בייבי ג'וגר 4 גלגלים, טאי טאי. ולא הצלחנו לבחור...אני בטוחה שיש עגלה שתתאים לנו יותר מאלה.
הדרישות שלנו:
1. רחב ונוח לתינוקת
2. גגון ענק עם מסנן קרינה להצללה טובה
3. דו כיווני שנוכל להפוך לכיוון אמא והחוצה
4. שכיבה מלאה
5. קל ונוח לקיפול רצוי ביד אחת
6.חומרים איכותיים ורצוי שלא יהיה סיני
7. מחיר סביר
מקווים מאוד שיש חיה כזאת... ונשמח להמלצתך לאיזה דגמים כדאי לשים לב.
כמו כן, מחפשים כיסא בטיחות, מה דעתך על ברייטקס מרטון קליק אנד טייד?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/04/2017שלום JULI,
לצערי אין חיה כזו.
רוב הטיולונים הם חד כיווניים. הדו כיווניים מאוד כבדים וכבר לא מקוטרגים כטיולונים אלא כעגלות. הדו כיווני היחיד שעוד במשקל סביר הוא הבי5 אבל המחיר ממש רחוק מלהיות סביר עבור טיולון.
ככל שהטיולון מרווח יותר כך המשקל עולה כך שגם כאן יש התנגשות.
רוב העגלות מגיעות ללא מסנן קרינה.
אני ממליץ לך לבדוק את האביטו של איי.בי.סי דיזיין שהוא הטיולון הכי מרווח שיש, בעל מסנן קרינה וגגון ענק. החסרונות הם הקיפול בשתי ידיים אשר גדול מטיולון ממוצע אבל קטן מעגלה ממוצעת כך שזה סביר, כמו כן הוא שוקל 9.3 ק"ג שזה קצת כבד. אפשרי ללכת על דגם המינט של אותה חברה ששוקל 7.8 ק"ג ונהנה מאותם יתרונות למעט שהוא טיפה צר יותר אבל הקיפול ביד אחת והוא יקר יותר. בשני המקרים מדובר בטיולון חד כיווני. מהרשימה שלך הייתי הכי ממליץ על הטאי טאי שמרווחת, יחסית קלה אבל הבדים די בסיסיים ואין קפיצים איכותיים לגלגלים.
לגבי המרתון הוא מומלץ מאוד והייתי ממליץ גם לבדוק את צ'יקו נקסטפיט.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד שאלה
Juli05/04/2017הי קובי, תודה רבה,
הייתי בחנות ויש שני דגמים שנראו לי נחמדים זה סולה 2 וג'ואי כרום דהלקס.
אביטו מבחינתי לא מתאים כי אין לו מצב עם הפנים לאמא. הצלחתי לסכם עם המוכר שימכור לי אחד מהם ללא אמבטיה.
איזה מהם מומלץ יותר לצרכים שלנו? כיוון ששתיהן די דומות ,- האם ג'ואי מספיק איכותית?
כדאי לנו ללכת על עגלה או בגיל כזה לקנות כבר טיולון קל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר05/04/2017שלום JULI,
לדעתי הסולה איכותית יותר ולכן אני ממליץ עליה טיפה יותר.
החיסרון ברכישת עגלה מסוג זה כעת היא העובדה שבסבירות גדולה מאוד תרכשו עוד טיולון בהמשך כי בכל זאת בגיל שנה וחצי כבר לא צריך מושב דו כיווני וטיולונים שוקלים כמחצית ואף פחות וכך גם גודל הקיפול. עדיין לטובת התינוק אני הייתי ממליץ ללכת לכיוון הזה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת סולה
Juli05/04/2017תודה רבה, כנראה נלך על סולה.
מה ההבדל בין סולה 2 לסולה 2 MXT?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר06/04/2017שלום JULI,
לא הרבה, בעיקר העיצוב אך בMXT גגון הטיולון גדול יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)