שקע בעגלה ABC סלסה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שקע בעגלה ABC סלסה
    נופר
    05/04/2017

היי קובי,

רציתי לדעת לגבי השקע בטיולון עד כמה זה קריטי.
    בהנחה שהתינוק נמצא באמבטיה עד גיל 5-6 חודשים ורק לאחר מכן עובר לטיולון.

תודה, נופר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שקע בעגלה ABC סלסה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    05/04/2017

שלום נופר,

כמו לכל דבר יש לזה יתרונות וגם חסרונות!

נתחיל מהטוב, זו תנוחת ערסול ולכן מכינה את התינוק בצורה מעולה לשלב של זחילה על 4.
    זו תנוחה שמרגיעה תינוקות (וגם בני אדם).
    זרימת הדם טובה יותר בזווית כזו.
    השקע מונע החלקה בירידה ממדרכות.

החסרונות:
    לא ניתן להשכיב על הבטן בטיולון, יש כאלו שמשכיבים ויש כאלו שלא.
    לא ניתן לחתל בעגלה.
    מומלץ שלא לישון בזווית כזו יותר משעתיים ברצף, כלומר אם התינוק נרדם בזווית הזו יותר משעתיים האופציות הן: או להעביר למיטה או שישנו במצב שני שהוא חצי ישיבה אבל ללא השקע.

לסיכום שלי ועל פי דעתי בלבד, אני חושב שיש צורך בשכיבה ישרה בשלב המעבר מהטיולון לאמבטיה כי למעשה הם עוברים מאמבטיה ישרה ועדיף שיעברו למשהו דומה, ככל שהם גדלים כך השכיבה על הבטן לא רלוונטית והשינה בעגלה זה משהו שכמעט ולא קורה. לגבי החלתלה אפשר לחתל בכל מקום ובלאוו הכי לא עושים זאת בעגלה. היתרון הגדול בסלסה שאפשר למשוך עם האמבטיה גם עד גיל 7-8 חודשים בעקבות הגודל העצום שלה ולכן היא בין הבודדות שאני כן נוטה להמליץ עליה למרות החסרון. זו העגלה היחידה שהאמבטיה והטיולון שלה גבוהים ולמרות זאת המשקל שלה די סביר 9.9 ק"ג.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו