מזרון מומלץ לילד בן 10 חודשים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מזרון מומלץ לילד בן 10 חודשים
    נטלי
    06/04/2017

היי קובי
    רציתי להתייעץ איתך בנוגע לבחירת מזרן לילד שלי. הוא עכשיו בן 10 חודשים ישן איתנו בלינה משותפת במיטה, אני מעוניינת להצמיד למזרן הזוגי שלנו מזרן נוסף כדי להגדיל את אזור השינה. חשבתי לדלג על מזרן מעבר בגלל שהוא לא ישן במיטה נפרדת בקרוב ולקנות לו או מזרן ילדים או לקנות מזרן יחיד או מזרן בגודל מיטה וחצי רגיל (שגם יוכל לשמש אותו בעתיד)
    האם יש לך המלצה למזרן איכותי אורתופדי לילדים? אתה חושב שזה משנה אם הילד ישכב על מזרן איכותי של מבוגר או שחייבים מזרן מיוחד שמוגדר כמזרן לילדים? האם מזרן ילדים יכול להגיע לגובה של מזרן זוגי? אנחנו רוצים הרי להצמיד את המזרנים ולא רוצה שיהיה שקע כתוצאה מהבדלי גובה.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    06/04/2017

שלום נטלי,

א. ההמלצה היא שתינוקות לא ישנו במיטת מבוגרים לצד מבוגרים.
    ב. למזרני ילדים אין דרישת תקן כך שהנושא פתוח ויש עשרות אם לא מאות דגמים ודוגמאות.
    ההמלצה שלי היא ללכת לכיוון מזרן ויסקו אשר מספק את התמיכה הטובה ביותר לילדים וקיים בהמון מידות ורמות עובי שונות כך שתוכלו למצוא ע"פ דירשות המידות שלכם.
    אופציה יקרה יותר היא מזרן קפיצים אך אורך החיים גבוהה משמעותית, אינו מכיל מעכבי בערה, מצמצם הזעה. החסרונות שהוא קשה לניקוי (כבד) ויקר משמעותית, גם לגבי מידות אני מניח שיהיה קשה ממש להתאים למידות לפי הצורך שלכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו