מזרון לתינוק ללא כימיקלים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מזרון לתינוק ללא כימיקלים
    יעל
    06/04/2017

שלום קובי,
    האם אתה יודע משהו על מזרונים לתינוק של חברת פנג?
    רשום שהם לפי התו תקן הישראלי אבל אני לא מעוניינת במזרון עם מעכב בעירה וכימיקלים... האם יש המלצה על משהו לא"כימיכלי״ בחברות השונות?
    מה לגבי חברת שניר?
    תודה רבה
    אשמח לתשובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    09/04/2017

שלום יעל,

לפנג אין מזרן נושם משמע יש ספוג ומכון התקנים דורש שהספוג יעכב בעירה משמע יש בספוג מעכבים.
    לשניר אין אישור מכון התקנים בתוקף ולכן אני פחות ממליץ.
    אני ממליץ על מזרן בייבי טק מדגם מולטיפלואו, יש לבדוק היטב כי גם למזרן של שניר קוראים מולטיפלואו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה,שאלה נוספת....

יעל
    10/04/2017

תודה על תשובתך. בנוסף, הבנתי כאן מהפורום שגם מזרון אימיגן של עניני הוא ללא מעכבי בעירה כימים? וגם שמעתי על מזרון דורמיינטה שהרכיבים טבעיים ... האם הוא מוכר ומומלץ בשוק?
    תודה על ההיענות פשוט אף אחד בחנויות לא עונה על השאלות הללו ומסתכלים מוזר כששואלים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    10/04/2017

שלום יעל,

שלום יעל, אכן האימג'ן+ בדומה לבייבי טק עשוי סיבים אבל יש לו ציפוי בד קווילט שלדעתי בו כן יש מעכבי בעירה, אני לא סגור על זה ב- 100% וממליץ לבדוק זאת מול שילב/עמינח/מכון התקנים. פשוט מדובר במוצר חדש שאני עדיין לא מכיר באופן מלא.
    לגבי דרומיינטה, עושה רושם של מזרן מעולה ללא מעכבי בעירה ע"פ הצהרת היצרן. מדובר במוצר גרמני ודעתי שהייצור הגרמני הוא רמה אחת מעל לקיים בשוק ברוב המקרים ולכן אני גם הייתי ממליץ עליו רק לבדוק שיש לו אישור מכון התקנים וכמו כן לוודא שלאישור יש תוקף, ממליץ לבדוק זאת מול מכון התקנים, כמו כן מחירו יקר מאוד כמו גם של האימג'ן ביחס לבייבי טק.

לגבי המוכרים, אני קורא לרובם מלצרים כי הם פשוט כיום רוצים להביא ללקוח מה שהוא רוצה עם כמה שפחות להסביר. רובם עם מינימום ידע למעט כמה חנויות מקצועיות ולמעט רשת שילב שבה כל היועצים עוברים הכשרות לגבי המוצרים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו