מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מזרון לתינוק ללא כימיקליםיעל06/04/2017
שלום קובי,
האם אתה יודע משהו על מזרונים לתינוק של חברת פנג?
רשום שהם לפי התו תקן הישראלי אבל אני לא מעוניינת במזרון עם מעכב בעירה וכימיקלים... האם יש המלצה על משהו לא"כימיכלי״ בחברות השונות?
מה לגבי חברת שניר?
תודה רבה
אשמח לתשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר09/04/2017שלום יעל,
לפנג אין מזרן נושם משמע יש ספוג ומכון התקנים דורש שהספוג יעכב בעירה משמע יש בספוג מעכבים.
לשניר אין אישור מכון התקנים בתוקף ולכן אני פחות ממליץ.
אני ממליץ על מזרן בייבי טק מדגם מולטיפלואו, יש לבדוק היטב כי גם למזרן של שניר קוראים מולטיפלואו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה,שאלה נוספת....
יעל10/04/2017תודה על תשובתך. בנוסף, הבנתי כאן מהפורום שגם מזרון אימיגן של עניני הוא ללא מעכבי בעירה כימים? וגם שמעתי על מזרון דורמיינטה שהרכיבים טבעיים ... האם הוא מוכר ומומלץ בשוק?
תודה על ההיענות פשוט אף אחד בחנויות לא עונה על השאלות הללו ומסתכלים מוזר כששואלים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר10/04/2017שלום יעל,
שלום יעל, אכן האימג'ן+ בדומה לבייבי טק עשוי סיבים אבל יש לו ציפוי בד קווילט שלדעתי בו כן יש מעכבי בעירה, אני לא סגור על זה ב- 100% וממליץ לבדוק זאת מול שילב/עמינח/מכון התקנים. פשוט מדובר במוצר חדש שאני עדיין לא מכיר באופן מלא.
לגבי דרומיינטה, עושה רושם של מזרן מעולה ללא מעכבי בעירה ע"פ הצהרת היצרן. מדובר במוצר גרמני ודעתי שהייצור הגרמני הוא רמה אחת מעל לקיים בשוק ברוב המקרים ולכן אני גם הייתי ממליץ עליו רק לבדוק שיש לו אישור מכון התקנים וכמו כן לוודא שלאישור יש תוקף, ממליץ לבדוק זאת מול מכון התקנים, כמו כן מחירו יקר מאוד כמו גם של האימג'ן ביחס לבייבי טק.
לגבי המוכרים, אני קורא לרובם מלצרים כי הם פשוט כיום רוצים להביא ללקוח מה שהוא רוצה עם כמה שפחות להסביר. רובם עם מינימום ידע למעט כמה חנויות מקצועיות ולמעט רשת שילב שבה כל היועצים עוברים הכשרות לגבי המוצרים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)