המלצה על מיטה+מזרן תינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על מיטה+מזרן תינוק
    אילונה
    11/04/2017

היי קובי,
    נשמח להמלצתך בנושא מיטת תינוק ומזרן.
    ראינו כי באיקאה מידת המיטה שונה ומתאים עבורה רק המזרן של איקאה - 60*120, ואילו מידות (הפנים) של שאר המיטות שראינו הן 66*127האם אתה ממליץ על רכישה משם? במידה ולא נשמח להמלצה על מיטה ומזרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על מיטה+מזרן תינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    13/04/2017

שלום אילונה,

ככל הידוע לי דרישות מכון התקנים בארץ מדברות על גודל של 127/66 או 127/63 ואילו באירופה התקן מדבר על אותם גדלים + הגודל של איקאה, לכן רצוי לברר מול מכון התקנים אם יש אישור למיטות של איקאה. בנוסף רצוי לבדוק מאיזה חומר עשויה המיטה של איקאה כי באירופה מותר למכור מיטות מעץ MDF שאני ממש לא ממליץ עליו. בארץ כל המיטות מעץ בוק מלא אשר חזק יותר ואיכותי יותר והכי חשוב לא משתמשים בדבקים כדי לייצר ממנו מוצרים בניגוד לMDF. כמו כן ההמלצה שלי היא למזרן נושם ובאיקאה לא ניתן לרכוש מזרן כזה וכמובן המזרנים שכן נושמים לא מגיעים במידות של איקאה ולכן הייתי ממליץ לרכוש מיטה באחת מהחנויות למוצרי תינוקות. בעיקר עכשיו בתקופת חג יש מלא מבצעים.
    כמו כן חשוב לציין שבמיטות שבחנויות אין כל הבדל פרט לעיצוב ולכן הייתי ממליץ לרכוש את המיטה הכי זולה וכן להשקיע במזרן נושם כמו לדוגמא של חברת בייבי טק (שהוא המזרן הנושם הזול ביותר עם תו תקן).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו