מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה על עגלה ראשונהאנה11/04/2017
היי, ניסיתי היום לערוך סקר קצר באינטרנט בנוגע לעגלות לפני שאנחנו נתחיל בחיפושים בחנויות..
האמת היא שדי הלכתי לאיבוד.
חיפשתי כמה חברות עם המלצות, מצאתי ביניהן את עגלת ג'ואי כרום, בייבי ג'וגר סיטי פרמייר, פג ברגו בוק פלוס ועוד..
כן חשוב לי שהעגלה תהיה יציבה, איכותית ונעימה ושיהיו בה פתחי איוורור וצל.
הקיפול גם הוא חשוב, מה שכן, אין בעיה שזה ייקח מעט יותר שניות.
לפי זאפ המחירים הם לא אחידים, כלומר, רואים שעגלה מסויימת עולה X שקלים וזולה יחסית לאחרת אבל לא כוללת בתוכה את כל החלקים - שזה סלקל ואמבטיה.
יש אפשרות לקבל מעין סדר בבלאגן? או לקבל המלצה מסויימת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי לדעת גם אם העגלה
אנה12/04/2017cam פולסר גם נחשבת לטובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר13/04/2017שלום אנה,
יהיה קשה להתכוונן דרך האינטרנט כי:
א. יש מידע סותר
ב. המחירים לא אחידים
ג. יש "ממליצים" מטעם היבואנים
אי לכך אני אומר שאין כמו מראה עיניים.
כמו כן עגלה היא עניין מאוד אינדיבידואלי כי לכל הורה יש את הצורך שלו ולכן בהרבה מקרים המלצות של אחר לא תואמות את הצורך שלכם.
ג'ואי כרום, עגלה זולה ובסיסית שסך הכל עונה על הרבה דרישות כמו אמבטיה גבוהה, טיולון דו כיווני עם מצב שכיבה די ישר, נוחות קיפול סבירה ולכן בתקציב נמוך היא אחת מהמומלצות לדעתי.
סיטי פרמייר, לדעתי פחות מומלצת בעיקר מכיוון שהטיולון שלה לא נשכב למצב ישר.
בוק פלוס, במחיר די דומה לפרמייר ולכן לדעתי עדיפה כי המושב שלה כן נשכב למצב די ישר, נוחות ניוד סבירה ונוחות קיפול מעולה (אפילו ביד אחת).
קאם פולסר, לא נראה לי שעוד נמכרת בארץ לא הייתה עגלה מוצלחת, תפעול מסורבל, כבדה מאוד, מנגנון קיפול מאוד מסובך, סל קל ברמת בטיחות נמוכה מסל קלים אחרים בשוק וחייבים לקנות אותה עם הסל קל.
אם אין בעיית תקציב הייתי ממליץ לך לבדוק את עגלת הרטן וי.איי.פי שמיוצרת בגרמניה שבה שמו דגש על נוחות התינוק עם צילונים טובים מסנני קרינת UV, פתחי איוורור, נוחות הליכה ובלימת זעזועים מעולים, יציבה, אמינה וחזקה. הבדים לא מכילים מעכבי בעירה והמושב והאמבטיה הם המרווחים ביותר שיש. הקיפול יחסית נח אבל צריך לפרק את המושב טרם הקיפול, המשקל טיפה כבד מהממוצע אבל בהליכה לא מורגש ובהרמה לרכב בעקבות הפירוק המשקל מתחלק ואז גם פחות מורגש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! אני אבדוק לגבי הרטן
אנה13/04/2017קיבלתי המלצה גם לגבי אינגליזינה טרילוגי, מאוד אהבתי את העיצוב, קראתי איפשהו שהמזרן של האמבטיה לא ניתן לשליפה כך שאין אפשרות לכבס אותו. אני צודקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר14/04/2017שלום אנה,
אין לה בדיוק מזרן ולכן מומלץ לרכוש אחד בנוסף ובכך לפתור 2 בעיות אחת של הנוחות והשנייה של הכיבוס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)