טיולון לגיל 1.3 בתקציב עד 700 שח והמלצה לתלת אופן

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון לגיל 1.3 בתקציב עד 700 שח והמלצה לתלת אופן
    רינת
    13/04/2017

שלום,
    יש לי תינוק בן שנה ושלושה חודשים ותינוקת בת שבועיים..
    מחפשת טיולון זול יחסית וטוב כמובן עם ידית אחת שמתקפל בקלות ויהיה לי נוח להתנייד עם 2 הילדים( לתינוקת יש עגלת פג פרגו).
    חשבתי שאסתדר בלי טיולון כי התינוק הולך ואקנה לו אופניים טובות( אורבן, סמארט) אך החלטתי שחייב טיולון.
    1. מהי המלצתך לטיולון ?
    2. לגבי תלת אופן- האם כדאי להשקיע סכום יקר או להסתפק באופניים הזולות יותר בתקציב ל 300-400 שח?
    3. שמעתי על דגם של אופניים שמתקפלות לרכב, -play-qמכיר? שווה את ההשקעה?
    תודה רבה!
    q

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה..

רינת
    14/04/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    14/04/2017

שלום רינת,

מבחינת טיולון, הייתי ממליץ ללכת לכיוונים שי יויו, בובו ודומיהם.
    הם יחסית נוחים לתפעול ובעלי קיפול קטן.
    אם את מחפשת טיולון מרווח ונח לתינוקות אבל יחד עם זאת צריך להתפשר על קיפול גדול יותר ומשקל טיפה כבד מיויו או הבובו הייתי ממליץ לך לבדוק את הביבה טאי טאי או איי.בי.סי דיזיין מינט.

לגבי תלת אופן שווה להשקי יותר כי הזולים לא איכותיים ושל סמארט טרייק במחירים האלו איכותיים אבל עם פחות פיצ'ירים שצריך.
    הQ פליי מותג חדש בארץ לדעתי נראה מוצר טוב מאוד בייחוד שיש את היתרון שניתן שהילד יהיה עם הפנים אליכם.

בברכה,
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך, הטיולונים שציינת לא עולים מעל אלף שח? מה מחירם בערך?

רינת
    14/04/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/04/2017

שלום רינת,

אכן עולים יותר, לא שמתי לב לכותרת שלך.
    את הבובו אפשר למצוא בסכום די קרוב לתקציב ושווה להתאמץ טיפה עבור הטיולון הזה.
    אם לא אז צ'יקו לייטוואי 2 או ג'ואי בריסק טיולונים מצונים ונותנים תמורה מלאה עבור המחיר, לשים לב לרכוש את הדגמים שמגיעים עם מעקה ומתקפלים יחד איתו. שני הטיולנים במבצעי כיסוח לכבוד פסח אז שווה לחפש.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו