עד איזה משקל לקלח באמבטיית תינוק עם מעמד?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עד איזה משקל לקלח באמבטיית תינוק עם מעמד?
    נטלי
    15/04/2017

היי קובי
    רציתי לשאול עד איזה גיל או משקל ניתן לקלח תינוק באמבטיית תינוק עם המעמד?
    כרגע התינוק בן 10 חודשים עד עכשיו מקלחת באמבטיית תינוק של אינפנטי עם המעמד.
    שוקלת לקנות מעמד/כסא לאמבטיה רגילה כי נשבר לנו הדפני (עדיין לא יושב בעצמו לכן. דרשת תמיכה כלשהי)
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/04/2017

שלום נטלי,

אין הגדרת גיל מסויימת. ההמלצה לגבי הדפני עד 8/9 חודשים.
    אני קילחתי באמבטיית ג'מבו של ליטף עד גיל 4 כי העדפתי לא לשבור את הגב באמבטיה רגילה אבל זה רק אני. הרוב עוברים באזור גיל שנה לאמבטיה רגילה עם הטבעת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

נטלי
    15/04/2017

ממה נובעת ההמלצה לגבי הדפני בעצם?
    אם בעיקרון יש לו מקום באמבטיית תינוק אז אפשר להמשיך לקלח באמבטיה עם המעמד? האם ניתן להושיב באמבטיית תינוק את הטבעת ישיבה במקום דפני?
    האמת שאני גם לא מעוניינת לשבור את הגב ודי התרגלתי לקלח אותו באמבטית תינוק עם מעמד.
    האמבטיה שברשותי היא של אינפנטי עם מעמד. חושבת שזה גודל סטנדרטי.
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/04/2017

שלום נטלי,

ההמלצה לדפני הם הוראות יצרן אם אני לא טועה בדגמים הכי רחוקים מבחינת זמן שימוש ההוראות מדברות על עד 9 ק"ג.
    הטבעת נכנסת רק באמבטיות רחבות כמו לדוגמא הג'מבו של ליטף, לדעתי באינפנטי הטבעת לא תיכנס.
    לדעתי בישיבה לא תהיה בעיה להשתמש באמבטיה של אינפנטי עד גיל שנתיים שלוש אבל תלוי מאוד בחוזק המעמד.
    הייתי ממליץ למען הביטחות לרכוש את הג'מבו של ליטף שיש לה רגליים חזקות ורוחב מתאים לטבעת אמבטיה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה על עזרתך!

נטלי
    17/04/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו