מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עד איזה משקל לקלח באמבטיית תינוק עם מעמד?נטלי15/04/2017
היי קובי
רציתי לשאול עד איזה גיל או משקל ניתן לקלח תינוק באמבטיית תינוק עם המעמד?
כרגע התינוק בן 10 חודשים עד עכשיו מקלחת באמבטיית תינוק של אינפנטי עם המעמד.
שוקלת לקנות מעמד/כסא לאמבטיה רגילה כי נשבר לנו הדפני (עדיין לא יושב בעצמו לכן. דרשת תמיכה כלשהי)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר15/04/2017שלום נטלי,
אין הגדרת גיל מסויימת. ההמלצה לגבי הדפני עד 8/9 חודשים.
אני קילחתי באמבטיית ג'מבו של ליטף עד גיל 4 כי העדפתי לא לשבור את הגב באמבטיה רגילה אבל זה רק אני. הרוב עוברים באזור גיל שנה לאמבטיה רגילה עם הטבעת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
נטלי15/04/2017ממה נובעת ההמלצה לגבי הדפני בעצם?
אם בעיקרון יש לו מקום באמבטיית תינוק אז אפשר להמשיך לקלח באמבטיה עם המעמד? האם ניתן להושיב באמבטיית תינוק את הטבעת ישיבה במקום דפני?
האמת שאני גם לא מעוניינת לשבור את הגב ודי התרגלתי לקלח אותו באמבטית תינוק עם מעמד.
האמבטיה שברשותי היא של אינפנטי עם מעמד. חושבת שזה גודל סטנדרטי.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר17/04/2017שלום נטלי,
ההמלצה לדפני הם הוראות יצרן אם אני לא טועה בדגמים הכי רחוקים מבחינת זמן שימוש ההוראות מדברות על עד 9 ק"ג.
הטבעת נכנסת רק באמבטיות רחבות כמו לדוגמא הג'מבו של ליטף, לדעתי באינפנטי הטבעת לא תיכנס.
לדעתי בישיבה לא תהיה בעיה להשתמש באמבטיה של אינפנטי עד גיל שנתיים שלוש אבל תלוי מאוד בחוזק המעמד.
הייתי ממליץ למען הביטחות לרכוש את הג'מבו של ליטף שיש לה רגליים חזקות ורוחב מתאים לטבעת אמבטיה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה על עזרתך!
נטלי17/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)