עגלת סולה 2 מאמס אנד פאפס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת סולה 2 מאמס אנד פאפס
    רואי
    17/04/2017

קובי שלום,
    אנחנו מתעניינים בעגלת תינוק לילד ראשון (כולל אמבטיה וטיולון). מה דעתך על סולה 2 של מאמס אנד פאפס?
    רוחב מושב הטיולון נראה קצת צר ביחס לעגלות אחרות (וגם האמבטיה נראית מעט צרה), האם זה קריטי?
    בנוסף, בהתחשב בזה ששיקול המשקל הוא השיקול העיקרי שלנו, איזה עגלות כדאי לבחון?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת סולה 2 מאמס אנד פאפס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    17/04/2017

שלום רואי,

האמבטיה באמת צרה מהממוצע. הטיולון דווקא סביר. המשקל גם סביר.
    חשוב להבין שככל שהמושב מרווח יותר כך גם המשקל עולה כך שאם מחפשים יותר קל המושב יהיה יותר צר או לחלופין חד כיווני.
    לא הוגדר תקציב כך שקשה לי לתת המלצה.
    במחיר הסולה יש רק את הג'ואי כרום אשר לדעתי בסולה איכות החומרים טובה יותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת סולה 2 מאמס אנד פאפס

רואי
    17/04/2017

תודה רבה על התשובה.
    בהנחה שאין מגבלה של התקציב, וכן חשוב לנו שמשקל העגלה יהיה נמוך, וכמובן עגלה טובה ואיכותית וכו', נשמח להמלצתך על דגמים ספציפיים (מכל חברה שהיא).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/04/2017

שלום רואי,

שוב אני מזכיר, ככל שהיצרן השקיע יותר במוצר בין עם ברוחב, בעובי הבד, באיכות הגלגל והקפיצים וכו' המשקל יעלה ויש יצרנים שגם הלכו על השקעה כוללת של הכל והמשקל בהתאם.

הייתי ממליץ על פג פרגו בוק פלוס עם שדרוג לשלדת S, משקלה ינוע סביב ה- 11 ק"ג והעגלה מרווחת מאוד עם כי לא מרופדת טוב כלל ולכן דורשת מזרן איכותי לטיולון וגם לאמבטיה ומזרן כזה יכול להוסיף בין חצי קילו לקילו.
    כמו כן אני ממליץ על הרטן וי.איי.פי שלדעתי כמו שרשמתי מראש היצרן שם בה הכל כדי שלתינוק יהיה הכי נח בעגלה ולכן משקלה 13.6 ק"ג אבל הוא לא מורגש בהליכה אלא רק בהרמה לרכב, הקיפול דורש פירוק של הטיולון טרם הקיפול ואז המשקל מתחלק. כל עוד לא צריך לעלות קומות ללא מעלית על בסיס יומי זו העגלה שאני הכי ממליץ עליה מכיוון שאנחנו כהורים מסוגלים להסתגל להכל גם לטיפה חוסר נוחות בהרמה לרכב ומצד שני התינוקות מקבלים את שיא הנוחות והבטיחות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה

רואי
    18/04/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו