מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון לילד ראשון בן 7 חודשיםהדר19/04/2017
שלום רב,
אני מעוניינת לקנות טיולון לבני בן ה-7 חודשים בתקווה שבאמת יישמר לילדים הבאים.
הנני מתלבטת בין הדגמים הבאים:
1. בבה קאר ספוט+ : ראיתי אותו ומאוד אהבתי, נראה איכותי ועם בולמי זעזועים. הפחד שלי הוא שיהיה לי כבד מידי וגם אני לא מכירה כל כך את החברה והטיולון בפרט ולא מצאתי עליו כמעט חוות דעת באינטרנט.
2. סייבקס אוניקס - בעגלה המשולבת יש לי סייבקס איריס שאני לא כ"כ אוהבת את הטיולון שלו ולכן מתלבטת האם לקחת את אותה החברה בשנית.
3. ציקו לייט וואיי 2 - ראיתי המלצות שלך פה עליה.
בנוסף, העמוד של בבה קאר בפייסבוק מפרסם כי הטיולון הינו במשקל 7.7 ק"ג מול 7.5 ק"ג של אוניקס וציקו. האתר של בבה בחו"ל מראה כי המשקל הינו 9 ק"ג והמוכר אמר כי תמיד נותנים נתון של השלדה בלבד ללא התושבת והגלגלים. האם זה נכון?
אשמח לשמוע את דעתך על מה עדיף.
המון תודה!
הדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר20/04/2017שלום הדר,
אני תמיד אומר שמשקל = איכות במרבית המקרים.
כך גם בבה קאר. הטיולון מרווח יותר מרוב הטיולונים, הגלגלים איכותיים יותר ובאופן די נדיר יש לו בולמי זעזועים איכותיים. אי לכך את קונה לתינוק את הכי טוב וצריכה להתפשר על משקל לא קל עבור טיולון ואכן משקלו כ- 9 ק"ג ואכן יש חברות שבוחרות לפרסם את הנתון עם גלגלים ויש כאלו שללא. בפועל אף אחד לא מפרק אז צריך לקחת בחשבון את המשקל הרב יותר.
האוניקס שונה לחלוטין מהאייריס שאני לא ממליץ עליה כאן!
מדובר בטיולון טוב, אמין ונח, לדעתי הבבה קאר טוב יותר אבל כבד ופחות פרקטי.
הצ'יקו כמו הסייבקס מעולה, טוב, אמין ונח.
המלצתי: לגשת לחנות, להושיב את הילד, לטייל איתו בחנות, קצת מחוצה לחנות, לעלות ולרדת מדרגה, לתפעל לבד, לקפל לבד, להרים ואז לקבל החלטה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה!
הדר21/04/2017לאחר שיטוט נוסף בחנויות אהבתי גם את טיולון קאפרי של חברת גו בייבי. האם הוא טיולון מומלץ?
שוב תודה,
הדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר22/04/2017שלום הדר,
פחות ממליץ, הניוד לא הכי נח וכך גם הקיפול, שינוי המצבים עם שרוך ואני פחות אוהב למרות שהרבה טיולונים עברו למנגנון זה כדי לחסוך במשקל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)