בוגבו קמיליון או פג פרגו בוק פלוס - התלבטות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בוגבו קמיליון או פג פרגו בוק פלוס - התלבטות
    דנה
    19/04/2017

שלום רב!
    מחפשים עגלה לילד ראשון. היינו בחנות וראיתי מספר דגמים וכרגע לאור המלצות שקיבלנו מתלבטים בין עגלת בוגבו קמיליון לבין פג פרגו בוק פלוס.
    בראש ובראשונה חשוב לי הנוחות של התינוק, לאחר מכן נוחות הקיפול. רוצה להשקיע בעגלה שנוכל להשתמש בה גם עם הילדים הבאים ..
    בעקרון אהבתי יותר את הבוגבו אבל החיסרון היחיד שראיתי בה הוא הטיולון שלא ניתן לעלות ולהוריד רק את הגב של העגלה והוא עולה כמקשה אחת. כמו כן, הפג פרגו הרגישה לי מסיבית והבולמי זעזועים פחות טובים משל הבוגבו.

מהן ההמלצות שלך לאור מה שציינתי ? ואיזה עגלה תהיה נוחה יותר לתינוק וגם נוחה לקיפול?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    20/04/2017

שלום דנה,

אם אהבת את הקמיליון ולא את הטיולון (בדיוק הסיבה שאני לא ממליץ עליה או על אף עגלה עם טיולון שלא נשכב למצב שטוח) אז אני ממליץ לך לבדוק את הרטן וי.איי.פי, הבסיס מאוד דומה לקמיליון ואפילו הבולמי זעזועים טובים מהקמיליון ובטח שמהפג, האמבטיה גבוהה יותר מהקמיליון, הטיולון נשכב למצב שטוח (יותר מהפג), ארוך ורחב יותר מהקמיליון והפג וגם מרופד טוב יותר. היא מיוצרת בגרמניה ולא בסין כמו הבוגבו והפג מיוצרת באיטליה.
    מלבד היתרון הגדול בנוחות לתינוק יש לה ולקמיליון יתרון עצום על הפג בנושא של ההתניידות, הליכה, תמרון, עליית וירידת מדרכות. החיסרון כמו בקמיליון צריך לפרק את הטיולון טרם הקיפול ולכן בנושא קיפול הפג מנצחת את שלושתן.

אם בין הפג לקמיליון הייתי נוטה לפג בעיקר בגלל הטיולון שנשכב למצב כמעט ישר וללא הזווית שיש בקמיליון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו