המלצה על מזרן פעילות לתאומים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על מזרן פעילות לתאומים
    טליה
    20/04/2017

היי אשמח עם תמליץ לי על מזרן פעילות לתאומים ראיתי שיש מבד כותנה עובי 3 סמ 4 סמ לא יודעת מה עדיף וכמובן אשמח עם תמליץ על מזרן שישמש אותי לתווך ארוך גם שהילדים יזחלו כרגע בני חודשיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    20/04/2017

שלום טליה,

דווקא מזרני פעילות מעכבים זחילה בעיקר כאלו עם ספוג. לזחילה צריך משטח קשיח, בעבר מכרו פאזל סול (אולי גם כיום) שממנו מרכיבים מזרן וזה מעולה לפיתוח זחילה. לאחר שזוחלים כל מזרן פעילות בשוק יעשה את העבודה, רק לוודא שזה מחברה איכותית ומוכרת כמו מיננה לדוגמא.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה עושים עם תאומים בני חודשיים

טליה
    21/04/2017

מה עושים עם תאומים בני חודשיים איפה שמים אותם במהלך היום כרגע הם כל היום בעריסה ולפעמים אני הופכת אותם על הבטן ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/04/2017

שלום טליה,

כפי שציינתי אם המטרה להשכיב על הבטן אז לחפש מזרן קשיח. ניתן ללכת על מזרן ספוג ואז להשכיב על הגב או על הבטן עם השגחה ואז להשכיב על הבטן אבל קחו בחשבון שזה מעכב את התפתחות הזחילה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו