השוואה בין דגמי עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• השוואה בין דגמי עגלות
    מרינה
    21/04/2017

הי קובי, אשמח אם תוכל לעזור בהשוואה בין דגמי עגלות.
    אני מתלבטת בין אויסטר o2 לבין abc סלסה 4 (2017).
    חשוב לי עגלה יציבה אך לא כבדה מידי(יש מדרגות בבית)גבוהה, בטיחותית ותואמת לכל שלב מגיל לידה ושמתקפלת בקלות. אחרי בירורים רבים הגענו לשתי העגלות האלו. מי מהן עונה על יותר צרכים ביחס למחיר?
    תודה רבה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השוואה בין דגמי עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    21/04/2017

שלום מרינה,

הסלסה יותר גבוהה, יותר נוחה לתפעול (חיבור ופירוק של אמבטיה, טיולון וכו'). הסלסה נוחה יותר לניוד וקלה יותר מבחינת משקל, הגגונים יותר מצלים ומסנני UV. בקיפול הסלסה קטנה יותר (האויסטר לא נכנסת לכל תא מטען במצב מקופל יחד עם טיולון), הסל חפצים גדול יותר. היתרון של האויסטר הוא בטיולון שנשכב למצב כמעט ישר ואילו זווית השכיבה בסלסה היא בתנוחת עירסול, כלומר, באויסטר ניתן לחתל בעגלה ומשך השהייה בשינה יכול להיות ארוך יותר, באויסטר אפשר להשכיב על הבטן בטיולון אבל פחות הייתי ממליץ כי המושב עדיין לא מגיע למצב שטוח לחלוטין.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קישור לקניית הכרית לסלסה

מרינה
    21/04/2017

תוכל לצרף את הקישור לקניית הכרית שמתחברת לטיולון של הסלסה? הבנתי שלא מוכרים בארץ. זה פותר את הבעיה של הטיולון?
    תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/04/2017

שלום מרינה,

שלחתי לך מייל כי השארת הודעת פרטית.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו