החלפת טיולון לילד בן חצי שנה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• החלפת טיולון לילד בן חצי שנה
    לירון
    23/04/2017

שלום רב,
    אני מעוניינת לקנות טיולון לבני בן כחצי שנה. שמתי קצת יותר תקציב (עד 1500) בתקווה לקנות טיולון טוב שיישמר לילדים הבאים.
    לאחר ביקורים חוזרים ונשנים בחנויות השונות לא מצאתי אף טיולון שאהבתי (הבעיות העיקריות הן או שאין חלון הצצה או שאין פגוש).
    לבסוף נתקלתי בטיולון טאי טאי אך להבנתי הוא טיולון משולב עם אמבטיה. האם כדאי להחליף לטיולון זה כטיולון קל (בהשוואה לטיולוני מטריה)? ראיתי שכתבת פה בעבר כי בד"כ אנשים לא קונים אותו כטיולון שני להחלפה.
    האם אני מגזימה בחשיבות חלון ההצצה או הפגוש?

המון תודה,
    לירון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    23/04/2017

שלום לירון,

לא רק שאת לא מגזימה אם תקראי לעומק את התגובות שלי אני בכלל ממליץ על טיולון דו כיווני לגיל חצי שנה!
    היות ואין אופציות רבות וגם אם יש המחירים יקרים אז האופציה של טאי טאי היא אופציה טובה. בפועל היא יכולה לשרת עד גיל 3 אך הטיולונים הבסיסיים שוקלים פחות ממנה ומתקפלים לגודל קטן יותר ולכן מניסיוני הרבה מעדיפים לרכוש טיולון כזה בשלב מאוחר יותר, לא שיש חובה ואפילו לתינוק יהיה נח יותר בטאי טאי מאשר טיולון בסיסי אבל סטטיסטית זה המצב.
    עוד אופציה דומה לטאי טאי ובתקציב הוא טיולון המינט של איי.בי.סי דיזיין, דומה מאוד לטאי טאי במשקל וגודל קיפול, יש חלון הצצה ויש מעקה. הקיפול נח יותר והבדים איכותיים יותר לדעתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

לירון
    24/04/2017

היכן ניתן להשיג טיולון מינט? לא ראיתי באף חנות טיולון כזה.
    תודה רבה,
    הדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/04/2017

שלום לירון/הדר,

מהיכן אתם? אוכל לנסות לכוון לחנות קרובה. אני ראיתי בעיקר ברשת בייבי לאב אך בעוד מספר חנויות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

לירון
    25/04/2017

אני מפ"ת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/04/2017

שלום לירון,

אז בפתח תקוה יש בייבי לאב בסגולה ולדעתי ראיתי גם בתינוקות זה אנחנו בסגולה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו