מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- החלפת טיולון לילד בן חצי שנהלירון23/04/2017
שלום רב,
אני מעוניינת לקנות טיולון לבני בן כחצי שנה. שמתי קצת יותר תקציב (עד 1500) בתקווה לקנות טיולון טוב שיישמר לילדים הבאים.
לאחר ביקורים חוזרים ונשנים בחנויות השונות לא מצאתי אף טיולון שאהבתי (הבעיות העיקריות הן או שאין חלון הצצה או שאין פגוש).
לבסוף נתקלתי בטיולון טאי טאי אך להבנתי הוא טיולון משולב עם אמבטיה. האם כדאי להחליף לטיולון זה כטיולון קל (בהשוואה לטיולוני מטריה)? ראיתי שכתבת פה בעבר כי בד"כ אנשים לא קונים אותו כטיולון שני להחלפה.
האם אני מגזימה בחשיבות חלון ההצצה או הפגוש?
המון תודה,
לירון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר23/04/2017שלום לירון,
לא רק שאת לא מגזימה אם תקראי לעומק את התגובות שלי אני בכלל ממליץ על טיולון דו כיווני לגיל חצי שנה!
היות ואין אופציות רבות וגם אם יש המחירים יקרים אז האופציה של טאי טאי היא אופציה טובה. בפועל היא יכולה לשרת עד גיל 3 אך הטיולונים הבסיסיים שוקלים פחות ממנה ומתקפלים לגודל קטן יותר ולכן מניסיוני הרבה מעדיפים לרכוש טיולון כזה בשלב מאוחר יותר, לא שיש חובה ואפילו לתינוק יהיה נח יותר בטאי טאי מאשר טיולון בסיסי אבל סטטיסטית זה המצב.
עוד אופציה דומה לטאי טאי ובתקציב הוא טיולון המינט של איי.בי.סי דיזיין, דומה מאוד לטאי טאי במשקל וגודל קיפול, יש חלון הצצה ויש מעקה. הקיפול נח יותר והבדים איכותיים יותר לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
לירון24/04/2017היכן ניתן להשיג טיולון מינט? לא ראיתי באף חנות טיולון כזה.
תודה רבה,
הדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר24/04/2017שלום לירון/הדר,
מהיכן אתם? אוכל לנסות לכוון לחנות קרובה. אני ראיתי בעיקר ברשת בייבי לאב אך בעוד מספר חנויות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
לירון25/04/2017אני מפ"ת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר25/04/2017שלום לירון,
אז בפתח תקוה יש בייבי לאב בסגולה ולדעתי ראיתי גם בתינוקות זה אנחנו בסגולה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)