המלצה לבחירת עגלה ראשונה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לבחירת עגלה ראשונה
    אנה
    23/04/2017

היי קובי, רשמתי לך כאן לא מזמן ואף קיבלתי ייעוץ ממך.
    נכון לעכשיו אני די מבולבלת מבחירת עגלה מעניין אחר - משקל מול נוחות.
    מצד אחד אנחנו מעוניינים באיכות - והפג פרגו פופ אפ והרטן כן ממלאים את המקום. ההרטן מבחינת הנוחות בנסיעה והאמבטיה גדולה ונראית גם מאוד נוחה, בעוד שמצד שני מאוד כבדה יחסית לפג ועם הרבה בד, כך שהחשש הוא בעיקר בקיץ. אני מבינה שהבדים הם נגד קרינה עם זאת עם החום והלחות שאנו חווים בקיץ בארץ, השאלה אם לא יהיה לתינוק חם מידי.
    מבחינת הפג החשש הוא גם הכובד וזה שכנראה לא נוכל לעלות בקלות מדרכות. מה שגם אמרו לי שהרבה שקנו את הפג עברו בהמשך לטיולון בגלל שהרגיש להם מסורבל מידי.

ראינו את האינגליזינה שמאוד יפה, אם כי לא כל כך מרופדת כך שנאלץ לקנות מזרן, מה שכן היא מאוד קלה! השאלה אם השלדה שלה חזקה מספיק.

כן חשוב לנו הנוחות והיכולת התניידות, מצד שני לא רוצים לרכוש עגלה ולאחר מכן לרכוש עגלה נוספת רק בגלל הכובד והסרבול.

אשמח לעזרה.

תודה,
    אנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לבחירת עגלה ראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    23/04/2017

שלום אנה,

לגבי הבדים בהרטן, מעבר למסנן הUV מדובר בבדי טרמוטקס ולכן אלו בדים שלא מתחממים או מתקררים.
    לגבי רכישת עגלה נוספת, כפי שאני מציין תמיד, כמעט ואי אפשר להימנע מזאת כי טיולונים נמכרים מאוד זול והם שוקלים כמחצית מעגלה שנחשבת לקלה וגם הקיפול קומפקטי ולכן גם הורים שרוכשים בי, אינגלזינה ועוד שנחשבות יחסית קלות רוכשים טיולון בשלב כזה או אחר, אי לכך אני תמיד חושב שהמטרה העיקרית היא למצוא מוצר שישרת נאמנה עד גיל שנה וחצי ואז לעבור לטיולון בלי ייסורי מצפון. כפי שהבנת מתשובותי אני בעד נוחות התינוק מכיוון שאנו כהורים מסוגלים להסתגל גם לחוסר נוחות ואילו התינוקות לא ממש יכולים להעביר את התחושות שלהם, אני הרבה מקבל שאלות או תגבות על המלצה לטיולון בגיל חצי שנה פחות או יותר כי ברגע שעברו לטיולון לא נח לתינוק לישון, צפוף וכו'.
    האינגלזינה אומנם קלה אבל פחות נוחה לניוד ובעיקר עם משקל בתוכה, עליית מדרכות תהיה קשה בדומה לפג. הסל פחות נגיש וקטן, מושב הטיולון מגיע עם תמיכה קשיחה חלקית.
    דווקא דגם הקוואד שלהם מוצלח ודומה לפג או ההרטן ביתרונות אבל גם בחסרונות (כבד).
    אם בכל זאת הולכים על דגמי האינגלזינה הייתי ממליץ שלא לרכוש את הסל קל התואם להם מכיוון שיש טובים ממנו בשוק ועדיף לוותר על החיבור לעגלה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו